reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Szczypiorkowa gratulacje dużo zdrówka dla Was.
Kredkaczarna czego sie nie chwalisz nam tu swoją kruszonką :) to ty miałaś wizytę 28 października? Czy znowu coś pomieszalam?

Cześć wszystkim
:-) dawno nie pisałam bo
Mam w pracy gorący okres.
U nas już się zaczął 23 tydzień :-) już jestem totalnie przyzwyczajona ze czekam na trzeciego chłopca, musiałam
Chwilkę sobie odetchnąć a aktualnie nawet różowy kolor wokół mnie nie boli i nawet cieszę się, ze jest jak jest ;-)

Szczypiorkowa ogromne gratulacje!!!!!

Cześć wszystkim
U nas już się zaczął 23 tydzień :-) już jestem totalnie przyzwyczajona ze czekam na trzeciego chłopca, musiałam
Chwilkę sobie odetchnąć a aktualnie nawet różowy kolor wokół mnie nie boli i nawet cieszę się, ze jest jak jest ;-)

Hej kochana :) Fajnie, ze się odzywasz. Imię dla królewicza wybrane?

A ja trochę nabieram dystansu do forum. Jestem, czytam, ale mało piszę. Żyjemy sobie z M. staramy się by było super. wciąż bardzo zależy mi na BDM. Ale wczoraj z M. były [emoji177] ale do potencjalnej owu jeszcze tydzień ponad więc mam nadzieję, że niczego nie zakłócimy. Dawno nie było [emoji173]️ więc wczoraj szaleliśmy bez ograniczeń. Ale kolejne [emoji173]️ już ostrożnie. Trzeba się szykować do pilnowania owu [emoji23]

Cześć wszystkim

Hej,super ze napisałaś. Zastanawiałam się co u Ciebie... Ale zrozumiałe że musialas odetchnąć no i ta praca;)
Ważne że dzidziuś zdrowy i za chwilę będziesz mieć swoja kropeczke. Mężczyźni życia a ty jedna królowa :)
@martoosia04 dystans do forum ważna rzecz bo sama widzę że jak się za dużo tu angażuje to głową tylko panowaniem zajęta. A przecież jest reszta życia które nie wolno zaniedbywac.
Ja już totalnie nie wierzę w zaplanowanie płci. Nie wiem gdzie jest "pies pogrzebany" i powtórzę jeszcze raz to co napisała @szczypiorkowa12345 że "zaplanowane dzieci na tylko ten komu się udało"

reklama
A ja trochę nabieram dystansu do forum. Jestem, czytam, ale mało piszę. Żyjemy sobie z M. staramy się by było super. wciąż bardzo zależy mi na BDM. Ale wczoraj z M. były [emoji177] ale do potencjalnej owu jeszcze tydzień ponad więc mam nadzieję, że niczego nie zakłócimy. Dawno nie było [emoji173]️ więc wczoraj szaleliśmy bez ograniczeń. Ale kolejne [emoji173]️ już ostrożnie. Trzeba się szykować do pilnowania owu [emoji23]
A ja myślę że wlasnie powinniscie olać to pilnowanie owu i oddać się totalnemu,spontanicznemu szalenstwu;)

Do góry