Grabcia123
Fanka BB :)
Szczypiorkowa gratulacje!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oj kredkaczarna chwal się zdjęciem dzidzi. Widziałaś nuba [emoji41]?Szczypiorkowa garatulacje duzo zdrowka dla was :* oj zazdrosze Ci tej Izuni ja bylam na prenatalnych. Wyniki super a dzidzia o tydzien syarsza niz wg om
Hej kochana Fajnie, ze się odzywasz. Imię dla królewicza wybrane?Cześć wszystkim
:-) dawno nie pisałam bo
Mam w pracy gorący okres.
U nas już się zaczął 23 tydzień :-) już jestem totalnie przyzwyczajona ze czekam na trzeciego chłopca, musiałam
Chwilkę sobie odetchnąć a aktualnie nawet różowy kolor wokół mnie nie boli i nawet cieszę się, ze jest jak jest ;-)
Szczypiorkowa ogromne gratulacje!!!!!
Hej,super ze napisałaś. Zastanawiałam się co u Ciebie... Ale zrozumiałe że musialas odetchnąć no i ta pracaCześć wszystkim
:-) dawno nie pisałam bo
Mam w pracy gorący okres.
U nas już się zaczął 23 tydzień :-) już jestem totalnie przyzwyczajona ze czekam na trzeciego chłopca, musiałam
Chwilkę sobie odetchnąć a aktualnie nawet różowy kolor wokół mnie nie boli i nawet cieszę się, ze jest jak jest ;-)
Szczypiorkowa ogromne gratulacje!!!!!
A ja myślę że wlasnie powinniscie olać to pilnowanie owu i oddać się totalnemu,spontanicznemu szalenstwuA ja trochę nabieram dystansu do forum. Jestem, czytam, ale mało piszę. Żyjemy sobie z M. staramy się by było super. wciąż bardzo zależy mi na BDM. Ale wczoraj z M. były [emoji177] ale do potencjalnej owu jeszcze tydzień ponad więc mam nadzieję, że niczego nie zakłócimy. Dawno nie było [emoji173]️ więc wczoraj szaleliśmy bez ograniczeń. Ale kolejne [emoji173]️ już ostrożnie. Trzeba się szykować do pilnowania owu [emoji23]