reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Ojeju...i co ja mam teraz robić? ;-) może baby comp jako że już nieco starsze niż lady comp baby się pomyliło albo sąsiadka nie całkiem stosowała się do instrukcji? :-D śmieję się już poważnie bo tylko to mi pozostało. Tak naprawdę nie wiem, jak tu celnie strzelić w tego wyczekiwanego Y.
Gratuluję zdrowej córeczki !! Coś czuję, że moja mała pojawi się jeszcze w tym roku wbrew zapowiedziom. Co do gór - tutaj na prawdę można wypocząć, dlatego pokonuję te 500km parę razy w roku aby poukładać to i owo. Śmieję się do Ż, że za rok podziałamy tu na synka bo tu 90% chłopców się rodzi (w niedzielę np chrzcili 3 chłopczyków i tylko 1 dziewczynkę). "Mam wrażenie, że 'dzieci potrafią planowac' tylko te osoby którym. Się udało". Jak żyć premierze... ;-)

reklama
Tak jak tu koleżanka pisała żeby robić poprawnie pomiary w cyklu trzeba spełnić szereg warunków między innymi ten nieprzerwany sen. A u Was z malenstwem będzie to raczej trudne przez najbliższy czas. Więc niejako ten lcb jest u Was zdyskwalifikowany.
Moja rada,weź żonę za rok w te góry i cieszcie się sobą a miłość zaowocuje braciszkiem dla Michalinki:)

Ehhh...niby tak, tylko zagwostka brzmi KIEDY i JAKIM SPOSOBEM sprawić dla Misi małego Kubusia :-) Kurcze...tak bardzo chciałbym mieć to za sobą ...:-) kiedyś mówiłem Ż, że może lepiej by było, gdybym był takim zwykłym, męskim chamem któremu wszystko wisi, włącznie z tym jakie są jego dzieci i jakie emocje w kierunku ich kieruje, o płci nie wspomnę...tylko ja tak nie potrafię, dzieci, rodzina, zawsze się tym kierowałem...to jest takie trudne dla mnie kochane e- Ciocie

Ostatnia edycja:
Ehhh...niby tak, tylko zagwostka brzmi KIEDY i JAKIM SPOSOBEM sprawić dla Misi małego Kubusia :-) Kurcze...tak bardzo chciałbym mieć to za sobą ...:-)
Na wszystko przyjdzie czas;)
Kiedy? A wtedy kiedy podejmiecie taką decyzje...A jak? Już Ty dobrze wiesz:p za chwilę będziesz tatą.
Teraz to ja żartuje ;)
Ładuj akumulatory dobra energia płynąca z gór bo będziesz jej potrzebował do opieki nad córunia. A jak dobry Bóg pozwoli to za jakiś czas Michalika i Kubuś będą biegać po tych halach a Ty z żoną będziecie planować trzecie do kompletu pełnej rodzinki.

Na wszystko przyjdzie czas;)
Kiedy? A wtedy kiedy podejmiecie taką decyzje...A jak? Już Ty dobrze wiesz:p za chwilę będziesz tatą.
Teraz to ja żartuje ;)
Ładuj akumulatory dobra energia płynąca z gór bo będziesz jej potrzebował do opieki nad córunia. A jak dobry Bóg pozwoli to za jakiś czas Michalika i Kubuś będą biegać po tych halach a Ty z żoną będziecie planować trzecie do kompletu pełnej rodzinki.
DZIĘKUJĘ Belle81 :-) Codziennie myślę o tym samym.

Wrażliwym i romantycznym ludziom,a szczególnie facetom jest w życiu trudniej.
Wy nie pozostawiacie niczego samemu sobie. U Was wszystko musi być dopieszczone,zaplanowane... Każdy zwykły dzień u waszego boku staje się cudownym.
Mimo otaczającego świata,szarej rzeczywistości nie poddajecie się jej sile działania.
Każdy mały sukces celebrujecie,za to porażka boli ze zdwojoną siłą.
I kobieta u waszego boku jest księżniczką. Kiedy z taką samą mocą odwzajemni wasza miłość to do końca życia będzie "noszona na rękach".
Masz rację chamom jest łatwiej,ale nie o to chodzi...

Kolego, myślę, że gdyby trafiła Wam sie druga córeczka, kolejka dziewczyn tu sie zaraz znajdzie które sie nią zaopiekują ;)
Myślę, że byłbym pierwszy w kolejce po kolejnego syna którejś z Was ;-) a tak poza żartem to najbardziej bym chciał, żebyśmy po kolejnych staraniach nie musieli już nawet przez chwilę o tym myśleć, bo upragnione szczęścia będziemy mieć już przy sobie :-) dobrej nocy

reklama
Do góry