reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Ojeju...i co ja mam teraz robić? ;-) może baby comp jako że już nieco starsze niż lady comp baby się pomyliło albo sąsiadka nie całkiem stosowała się do instrukcji? :-D śmieję się już poważnie bo tylko to mi pozostało. Tak naprawdę nie wiem, jak tu celnie strzelić w tego wyczekiwanego Y.
Gratuluję zdrowej córeczki !! Coś czuję, że moja mała pojawi się jeszcze w tym roku wbrew zapowiedziom. Co do gór - tutaj na prawdę można wypocząć, dlatego pokonuję te 500km parę razy w roku aby poukładać to i owo. Śmieję się do Ż, że za rok podziałamy tu na synka bo tu 90% chłopców się rodzi (w niedzielę np chrzcili 3 chłopczyków i tylko 1 dziewczynkę). "Mam wrażenie, że 'dzieci potrafią planowac' tylko te osoby którym. Się udało". Jak żyć premierze... ;-)

reklama
Tak jak tu koleżanka pisała żeby robić poprawnie pomiary w cyklu trzeba spełnić szereg warunków między innymi ten nieprzerwany sen. A u Was z malenstwem będzie to raczej trudne przez najbliższy czas. Więc niejako ten lcb jest u Was zdyskwalifikowany.
Moja rada,weź żonę za rok w te góry i cieszcie się sobą a miłość zaowocuje braciszkiem dla Michalinki:)

Ehhh...niby tak, tylko zagwostka brzmi KIEDY i JAKIM SPOSOBEM sprawić dla Misi małego Kubusia :-) Kurcze...tak bardzo chciałbym mieć to za sobą ...:-) kiedyś mówiłem Ż, że może lepiej by było, gdybym był takim zwykłym, męskim chamem któremu wszystko wisi, włącznie z tym jakie są jego dzieci i jakie emocje w kierunku ich kieruje, o płci nie wspomnę...tylko ja tak nie potrafię, dzieci, rodzina, zawsze się tym kierowałem...to jest takie trudne dla mnie kochane e- Ciocie

Ostatnia edycja:
Ehhh...niby tak, tylko zagwostka brzmi KIEDY i JAKIM SPOSOBEM sprawić dla Misi małego Kubusia :-) Kurcze...tak bardzo chciałbym mieć to za sobą ...:-)
Na wszystko przyjdzie czas;)
Kiedy? A wtedy kiedy podejmiecie taką decyzje...A jak? Już Ty dobrze wiesz:p za chwilę będziesz tatą.
Teraz to ja żartuje ;)
Ładuj akumulatory dobra energia płynąca z gór bo będziesz jej potrzebował do opieki nad córunia. A jak dobry Bóg pozwoli to za jakiś czas Michalika i Kubuś będą biegać po tych halach a Ty z żoną będziecie planować trzecie do kompletu pełnej rodzinki.

Na wszystko przyjdzie czas;)
Kiedy? A wtedy kiedy podejmiecie taką decyzje...A jak? Już Ty dobrze wiesz:p za chwilę będziesz tatą.
Teraz to ja żartuje ;)
Ładuj akumulatory dobra energia płynąca z gór bo będziesz jej potrzebował do opieki nad córunia. A jak dobry Bóg pozwoli to za jakiś czas Michalika i Kubuś będą biegać po tych halach a Ty z żoną będziecie planować trzecie do kompletu pełnej rodzinki.
DZIĘKUJĘ Belle81 :-) Codziennie myślę o tym samym.

Wrażliwym i romantycznym ludziom,a szczególnie facetom jest w życiu trudniej.
Wy nie pozostawiacie niczego samemu sobie. U Was wszystko musi być dopieszczone,zaplanowane... Każdy zwykły dzień u waszego boku staje się cudownym.
Mimo otaczającego świata,szarej rzeczywistości nie poddajecie się jej sile działania.
Każdy mały sukces celebrujecie,za to porażka boli ze zdwojoną siłą.
I kobieta u waszego boku jest księżniczką. Kiedy z taką samą mocą odwzajemni wasza miłość to do końca życia będzie "noszona na rękach".
Masz rację chamom jest łatwiej,ale nie o to chodzi...

Kolego, myślę, że gdyby trafiła Wam sie druga córeczka, kolejka dziewczyn tu sie zaraz znajdzie które sie nią zaopiekują ;)
Myślę, że byłbym pierwszy w kolejce po kolejnego syna którejś z Was ;-) a tak poza żartem to najbardziej bym chciał, żebyśmy po kolejnych staraniach nie musieli już nawet przez chwilę o tym myśleć, bo upragnione szczęścia będziemy mieć już przy sobie :-) dobrej nocy

reklama
Do góry