Grabcia123
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Skąd wiesz że wszystko bedzie dobrze może właśnie Ty dajesz żłudna nadzieje?.Bella wszystko będzie dobrze, trzymam za twoją kropeczki
Hey
Marzycielko wybacz ale trochę nie rozumiem
Skąd wiesz że wszystko bedzie dobrze może właśnie Ty dajesz żłudna nadzieje?.
A jeżeli chodzi o mnie to myślałam że z uwagi na tytuł wątku to wolno tutaj sugerowac plec życząć syna czy corki. Najwidoczniej Wy macie swoje zasady mało tu pasuje
Martoosia ja bardzo chciałam tą metodą działać. Generalnie w szczęśliwym cyklu też miała byc BDM, wyszło jak wyszło. Owulacja przesunęła się do przody, a mąż niekoniecznie wziął do serca moje wytyczne odnośnie abstynencji Któraś z dziewczyn właśnie pisała, ze ta metoda ma duża skuteczność, przy znajomości własnego cyklu. Jak przesunie się owulacja to już koniec. Ja po prostu chciałam zajść w ciążę i zadziałaliśmy już nie patrząc na BDM, ale jakbym myślała o 3 dziecku i nie miała już parcia na ciążę to mozna się bawić z cyklu na cykl.Oczywiście, że można komuś życzyć syna/córki. Nikt ci tego nie zabroni.
Każda (i każdy) z nas jednak do planowania płci podchodzi bardzo indywidualnie. Każdy z nas marzy o konkretnej płci. Każdy doskonale wie, że niewiele idzie zrobić w temacie zaplanowania jej. Nikt nie chce się rozczarować. Dlatego do tematu podchodzimy na chłodno. Po co komuś robić nadzieje, że na pewno nosi pod serduszkiem wymarzoną córkę, na co wskazuje wysokie beta hcg, jak to okaże się chłopiec. I co? Rozczarowanie i płacz? Pretensje? Do kogo? Koleżanek z forum, bo powiedziały, że ma być dziewczynka.
Zdrowy rozsądek i temat na chłodno. To recepta, by nie zwariować.
A zmieniając temat: zainteresowałam się mocno BDM - dołączyłam do grupy na fb. Kupiłam książkę. Będzie u mnie w poniedziałek. Dziewczyny tam mają po tej metodzie bardzo duże sukcesy z metodą na dziewczynkę czyli 3-2 dni cut OFF - czy któraś z Was też przybliża te metodę i chce stosować?
Niestety nie ma złotej zasady, na każdego coś innego zadziała, ale właśnie podobno odstęp od owu obalony, chociaż BDM też ma dobre statystyki. I bądź tu mądry, ehhh Miłego weekendumihasiaaa - w myśl tego, że każdy ma tu indywidualną koncepcję metodyczną powiem tak - dla mnie to kolejna wskazówka, że jednak 2-3 dni przed to niekoniecznie krok w kierunku różu