reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Kindzia26a dziwna jesteś, i do tego niemiła. Niepotrzebnie psujesz atmosferę na forum.
Ponadto większość z nas podchodzi na chłodno do wszystkich znaków, bo żadne nie dają gwarancji, a po co komuś coś sugerować...a sugestie są. Najgorsze bo potem może przyjść wielkie rozczarowanie.
My cieszymy się z dziecka, ze zdrowego dziecka a jak. Na. Koniec uda nam. Się z. Płcią to jesteśmy szczęśliwe

reklama
Kindzia26a dziwna jesteś, i do tego niemiła. Niepotrzebnie psujesz atmosferę na forum.
Ponadto większość z nas podchodzi na chłodno do wszystkich znaków, bo żadne nie dają gwarancji, a po co komuś coś sugerować...a sugestie są. Najgorsze bo potem może przyjść wielkie rozczarowanie.
My cieszymy się z dziecka, ze zdrowego dziecka a jak. Na. Koniec uda nam. Się z. Płcią to jesteśmy szczęśliwe

?????????????

Hej kochane.
Miała być radość a jest dramat:(
Zrobiłam test po powrocie do domu i tak jak czułam pokazała się delikatna kreseczka. I tu zaczyna się dramat bo zaczęłam lekko plamić. Brzuch też pobolewa więc coś się dzieje, niestety:( Nic nie mogę zrobić na tym etapie,albo będzie dobrze albo...
Myślę że noc będzie decydujaca. Leżę i błagam Boga żeby kropeczka została ze mną.
Ja też się pomodle. Oby było dobrze.

Bella wszystko będzie dobrze, trzymam✊ za twoją kropeczki ;)
Kindzia nikt nikomu tak nie "życzy" żeby się nie udało, bo nie po tu jesteśmy ale tez dawanie takiej zludnej nadzieji ze bedzie córka bo jest min wysoki przyrost bety, tearia ramzi, czy też inne bo później naprawdę jest przykro gdy okazuje się że jest inaczej a wcześniej wierzyli sie ze bedzie ta córka/syn. I nie pisze tego jako jedyna bo było tu wiele dziewczyn z podobną sytuacją. A i nie ma wspólnego mianowania niestety ale nie ma i nie będzie, nie możemy się sugerować tym co u innych sie sprawdza bo nie jesteśmy tacy sami, mamy różne organizmy każdy reaguje inaczej. Lepiej jest mieć na końcu miła niespodziankę niż rozczarowanie.
Wszystkim dziewczyną gratuluje ciąż i wymarzonych dzidziusiow, trzymam kciuki za resztę ✊✊✊

Bella wszystko będzie dobrze, trzymam[emoji110] za twoją kropeczki ;)
Kindzia nikt nikomu tak nie "życzy" żeby się nie udało, bo nie po tu jesteśmy ale tez dawanie takiej zludnej nadzieji ze bedzie córka bo jest min wysoki przyrost bety, tearia ramzi, czy też inne bo później naprawdę jest przykro gdy okazuje się że jest inaczej a wcześniej wierzyli sie ze bedzie ta córka/syn. I nie pisze tego jako jedyna bo było tu wiele dziewczyn z podobną sytuacją. A i nie ma wspólnego mianowania niestety ale nie ma i nie będzie, nie możemy się sugerować tym co u innych sie sprawdza bo nie jesteśmy tacy sami, mamy różne organizmy każdy reaguje inaczej. Lepiej jest mieć na końcu miła niespodziankę niż rozczarowanie.
Wszystkim dziewczyną gratuluje ciąż i wymarzonych dzidziusiow, trzymam kciuki za resztę [emoji110][emoji110][emoji110]
A u Ciebie kochana jak sytuacja? Staranka wstrzymane?

reklama
kitqa - "Mis0890 to może za te dwa lata?" - no cóż...jeśli o mnie chodzi to chyba nie muszę mówić, kiedy ja będę gotowy do działania... ;) ale to moja Ż zdecyduje sama, kiedy będzie gotowa na drugie maleństwo:) czasem z odrobiną zazdrości przypatruję się co niektórym Staraczkom, które JUŻ walczą o własne spełnienie i za każdą z osobna trzymam kciuki, żeby wszystko było dobrze a zastosowana ta, czy inna metoda przyniosła Wam wyczekiwane, małe duże szczęście :) nie ma się co spierać dziewczyny, wszyscy trafiliśmy tu po to, aby wymienić doświadczenia na bazie których możliwe ""niepowodzenie"" będzie na jak najmniejszym poziomie w TYM dniu/dniach starań. Tak jak wiele z Was i ja mam już pewne ukierunkowanie jak działać w przyszłości, ale mimo tego nie zamykam umysłu choćby na jedno zdanie, które od Was tu płynie, bo uważam, że każde jest ważne. Ba, powiem więcej - jako facet mam tu zdecydowanie bardziej utrudnione rozeznanie niż Wy wszystkie w tym " stricte X-wym świecie", mimo wszystko nawet jak czegoś nie wiem to doczytam, zapytam, trochę poględzę...fajne z Was Babki, lubię Was :p ;)
belle81 - przesyłam moc wsparcia dla Ciebie. Doskonale rozumiem Twój stan, gdyż przeżywałem z Ż podobne chwile na starcie I trymestru przez co przybyło mi chyba 10 lat a ubyło 5kg wagi. Bądź dobrej myśli, wszystko jest i będzie dobrze, nie stresuj się na zapas bo to ostatnia rzecz jaka jest Tobie i tej Kropeczce potrzebna :)

Do góry