reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Trzymam mocno kciuki za każdą z nas. Ja poki co marze, by temp. nie spadała poniżej 37. No max do 36,8 ale lepiej by szła już w górę. Poprzednio od 9dpo już zaczęła spadać, jutro 6dpo [emoji1307][emoji1307][emoji1307][emoji1307]

Czekam na wieści jutro od was z rana. @Grabcia123 pozytywnego testu, @leeleeth wysokiej temp. [emoji173]️

reklama
Trzymam mocno kciuki za każdą z nas. Ja poki co marze, by temp. nie spadała poniżej 37. No max do 36,8 ale lepiej by szła już w górę. Poprzednio od 9dpo już zaczęła spadać, jutro 6dpo [emoji1307][emoji1307][emoji1307][emoji1307]

Czekam na wieści jutro od was z rana. @Grabcia123 pozytywnego testu, @leeleeth wysokiej temp. [emoji173]️
Ja już wątpię w test bo zaczął brzuch boleć bardzo. Więc pewnie @...
Ja się nie odzywam ale tak obserwuje co piszesz i coś czuję że u ciebie będzie temp w górę i dwie kreseczki

Ja już wątpię w test bo zaczął brzuch boleć bardzo. Więc pewnie @...
Ja się nie odzywam ale tak obserwuje co piszesz i coś czuję że u ciebie będzie temp w górę i dwie kreseczki
Brzuch w ciąży też boli[emoji6]mnie bolal dość długo az nie zaczęłam brać duphaston 2 razy dziennie wtedy przeszło a wcześniej co ja się na zamartwialam że coś jest nie tak to bania mała[emoji53]ale to przez wcześniejsze poronienie tak się bałam ... Dlatego dopuki były bóle dopóty umieralam ze strachu.

reklama
Do góry