reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
@Kruszynka123 mój wykres wygląda tak więc może dziś się zagniezdza.. Ogromnie Ci dziękuję za odp
@anija.82 trzymam kciuki za nowy cykl

Załączniki

• Screenshot_20180916-200751.png
    Screenshot_20180916-200751.png
    40,3 KB · Wyświetleń: 69
Przykro mi!

@Grabcia123 Ty nam tu nie przepraszaj! Ale tez nie stresuj tak strasznie bo wypalasz się.
Co do mojej „kreski” na teście to myśle, ze to jakaś wada testu. I nie przywiązuje wagi, trochę się bawię, trochę się cieszę objawami. Ale tak naprawdę to nie wierze w sukces.
A mi się coś wydaje że jest tam jakieś ziarenko u Ciebie☺️ myślę że teraz Ci się uda :)

@Kruszynka123 mój wykres wygląda tak więc może dziś się zagniezdza.. Ogromnie Ci dziękuję za odp
@anija.82 trzymam kciuki za nowy cykl
Nie ma sprawy, polecam się na przyszłość [emoji6]dobrze wiem jak to jest czekać na upragnione || kreski i być przy tym niecierpliwą[emoji85]. Jeśli jutro będzie wzrost temp może być coś na rzeczy i oczywiście życzę Ci tego [emoji6]

reklama
Do góry