reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Udało się załozyć nowe konto na OF, ale teraz pokazuje owu w inny dzień. No i się zestresowałam trochę. Bo w ogóle widzę, że owu równie dobrze mogła być wg temp. u mnie dopiero 13.09. Na szczęście <3 były 13.09 ale śluz kremowy wtedy był, więc nie bardzo :/

sama już nie wiem...

reklama
Dziewczyny najwyżej będziemy kolejny cykl walczyc. Objawy na ciążę są takie same jak na zbliżający się okres i PMS. Mnie boli brzuch od wczoraj ale co z tego jak w poprzednim cyklu tez bolal. Dzisiaj testu nie robilam. Jutro zrobię będzie 11 lub 12 dpo wiec juz w miarę wiarygodnie.

Wiem, że ciezko czekać na ten dzien testowania i kazda z nas by chciała już wiedzieć, ale prędzej niż 10dpo chyba nie ma sensu robic test. Gdybym była cierpliwa to bym czekała do terminu @ ale wiem, że test zrobie wcześniej. Nie chce potem doszukiwać sie cienia cienia i wmawiać sobie ciąży. Wole mieć czarno na białym.

Grabcia chyba 2-3 dni od implantacji moze wyjsc w miare wiarygodny test. I to z 1 sikania. Moim zdaniem troszke bez sesu robic test z 3 sikow i to tak wczesnie. Nie potrzebnie sie denerwujesz nawet jezeli sie udalo.
Przepraszam ze tak wylatuje jak filip z konopii z moimi wywodami ale nie chce za bardzo wam zanudzac bo starac sie bede za jakis czas ale nie moge normalnie jak sie dolujecie negatywnymi testami w 6-8 dpo. Mi z pierwszym synem kreska pojawila sie 3 dni po @, a z drugim w 27dc przy 29 dniowych cyklach. Ale implantacje mialam bardzo widoczna w 20 dc Lekkie plamienie i bol. Potem odrzucilo mnie od alko po 2 dniach. W nowy rok zatestowalam rano i druga kreska byla widoczna.

Wiem dziewczyny przesadzam ale tak się boje ze wszystko się rozregulowalo przez przysadke że już bym chciała wiedzieć chociaż wsyztakie znaki na niebie i ziemi wskazują że nic Z tego

reklama
Do góry