reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Udało się załozyć nowe konto na OF, ale teraz pokazuje owu w inny dzień. No i się zestresowałam trochę. Bo w ogóle widzę, że owu równie dobrze mogła być wg temp. u mnie dopiero 13.09. Na szczęście <3 były 13.09 ale śluz kremowy wtedy był, więc nie bardzo :/

sama już nie wiem...

reklama
Dziewczyny najwyżej będziemy kolejny cykl walczyc. Objawy na ciążę są takie same jak na zbliżający się okres i PMS. Mnie boli brzuch od wczoraj ale co z tego jak w poprzednim cyklu tez bolal. Dzisiaj testu nie robilam. Jutro zrobię będzie 11 lub 12 dpo wiec juz w miarę wiarygodnie.

Wiem, że ciezko czekać na ten dzien testowania i kazda z nas by chciała już wiedzieć, ale prędzej niż 10dpo chyba nie ma sensu robic test. Gdybym była cierpliwa to bym czekała do terminu @ ale wiem, że test zrobie wcześniej. Nie chce potem doszukiwać sie cienia cienia i wmawiać sobie ciąży. Wole mieć czarno na białym.

Grabcia chyba 2-3 dni od implantacji moze wyjsc w miare wiarygodny test. I to z 1 sikania. Moim zdaniem troszke bez sesu robic test z 3 sikow i to tak wczesnie. Nie potrzebnie sie denerwujesz nawet jezeli sie udalo.
Przepraszam ze tak wylatuje jak filip z konopii z moimi wywodami ale nie chce za bardzo wam zanudzac bo starac sie bede za jakis czas ale nie moge normalnie jak sie dolujecie negatywnymi testami w 6-8 dpo. Mi z pierwszym synem kreska pojawila sie 3 dni po @, a z drugim w 27dc przy 29 dniowych cyklach. Ale implantacje mialam bardzo widoczna w 20 dc Lekkie plamienie i bol. Potem odrzucilo mnie od alko po 2 dniach. W nowy rok zatestowalam rano i druga kreska byla widoczna.

Wiem dziewczyny przesadzam ale tak się boje ze wszystko się rozregulowalo przez przysadke że już bym chciała wiedzieć chociaż wsyztakie znaki na niebie i ziemi wskazują że nic Z tego

reklama
Do góry