reklama
Grabcia123
Fanka BB :)
Niby w terminie @ nie musi być z pierwszego moczu.. Ja jednak nie testuje... Czekam na @
Trzeci dzień z rzędu wymiotuje, mam nadwrażliwość na zapachy. Wczoraj zrobiłam test, chyba dla upewnienia, ze nic nie zobaczę a tam cień. I tak teraz coraz bardziej się nakręcam. Jutro zrobię z porannego sika pinka, to zobaczymy. Czy coś wyjdzie, pewnie super biel!Zobacz załącznik 898540
Justyna_maj2017
Trochę się nie odzywałam
Trzymam kciuki za wszystkie testujace. Obyście się doczekały kreseczek i zdrowych dzieci wymarzonej plci
Dla marzacych o dziewczynkach wysyłam podwójne różowe fluidy
@gorligorligor gratuluję synka. Jest prześliczny
Trzymam kciuki za wszystkie testujace. Obyście się doczekały kreseczek i zdrowych dzieci wymarzonej plci
Dla marzacych o dziewczynkach wysyłam podwójne różowe fluidy
@gorligorligor gratuluję synka. Jest prześliczny
Grabcia123
Grabcia123
Ja wam powiem że od paru dni mam jakby slinotok momentami i mega pragnienie wczoraj po pracy zaczęły boleć krzyże do dziś to trwa.. Czasami zaboli podbrzusze i wczoraj te piersi kurcze byłam pewna że to to i mialam robić test a tu temp w dół.
A i śluz.. Raz wodnisty a dziś np taki biały i ciągnący i bardzo gesty...
A i śluz.. Raz wodnisty a dziś np taki biały i ciągnący i bardzo gesty...
@leeleeth to na pewno to!! Super! Rób rano test!!! A jaki wczoraj robiłaś o jakiej porze? Który dpo?
Wczoraj popołudniu 6dpo, [emoji16]
martoosia04
wow @leeleeth ale kreseczka <3 widzę ją! To musi być Nadziejka <3Wczoraj popołudniu 6dpo, [emoji16]
Mój OF stracił ważność a nie mogę założyć nowego konta bo pokazuje błąd od dwóch dni
reklama
Grabcia123
A u mnie biel
Podziel się: