reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Martoosia04 i jak dziś test owu?
Grabcia oby to był znak ciąży, bardzi ci tego życzę [emoji110][emoji110][emoji110] choć u mnie w 13 dpo szyjka była wysoko ze ledwo ja dostałam a na drugi dzień przyszła @ ale to wcale nie musi oznaczać ze u Ciebie tez tak bedzie, zależy czy badalas wcześniej tez szyjke i czy masz porównanie do poprzednich cykli, jeżeli jest inaczej niż w innych cyklach to dobry znak ;)

Już bledną, ale nadal widoczna.

reklama
Przed @ nie musi spadać może spaść w dniu @ albo utrzymywać się niziutko przeważnie jednak w dniu spada znacząca, każda z nas ma inny organizm i trzeba się obserwować przynajmniej pół roku żeby to wszystko ogarnąć.
no wlasnie raczej byla łatwo wyczywalna twarda..tera byla caly czas wysoko a od wczoraj ja wchlonelo...może jednak zrobie jutro test....bedzie 8dpo...mam po kilka sztuk testwó..amil nordtest bobo test pinktest z horienmedikal ktory poleciacie? wykres wyglada tak

Załączniki

• IMG_20180914_123614.png
    IMG_20180914_123614.png
    21,1 KB · Wyświetleń: 65
no wlasnie raczej byla łatwo wyczywalna twarda..tera byla caly czas wysoko a od wczoraj ja wchlonelo...może jednak zrobie jutro test....bedzie 8dpo...mam po kilka sztuk testwó..amil nordtest bobo test pinktest z horienmedikal ktory poleciacie? wykres wyglada tak
Polecam pink test super czuly i nordtest, ale może to poczekaj chociaż do 10 dpo ja wiem... Wiem że to cholernie się dluzy to czekanie ale przynajmniej unikniesz rozczarowania 8dpo /9 dpo czasem jest dopiero implanatacja więc test nie wyjdzie a tobie będzie nie potrzebnie przykro.

Polecam pink test super czuly i nordtest, ale może to poczekaj chociaż do 10 dpo ja wiem... Wiem że to cholernie się dluzy to czekanie ale przynajmniej unikniesz rozczarowania 8dpo /9 dpo czasem jest dopiero implanatacja więc test nie wyjdzie a tobie będzie nie potrzebnie przykro.
Tak zrobię... Zaczękam do poniedziałku

Wykres jest bardzo fajny, objawy jakie opisujesz tez, ja bym się wstrzymała z testem. Jeszcze ze dwa dni, bo 10dpo to już pewniejszy.
Z testów to nord test i oibk super czuły to są najlepsze.
Za wszystkie testujące

[emoji1307][emoji1307][emoji1307][emoji1307]

Wcześniej niż 10dpo chyba nie ma sensu testować. Wytrzymaj przez weekend. Popatrz na temp.

Ja mam zapisany lek na grzybka. Bezpieczny w ciąży w razie co. I w przypadku braku @ przyjść po dwóch tygodniach od terminu OM

reklama
Do góry