reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Pozdrawiam Was cieplutko. U mnie sinusojda emocjonalna. W szpitalu ciągle nie było miejsc. W końcu przyjęli mnie na patologię w innym. Jednak nie podali oxy. Badali, obserwowali i wypuścili. Najpierw były nadzieje, że już niebawem bobas będzie na świecie a potem cisza. Rozmawialam nawet z psychologiem na własne zyczenie, bo bylam już fizycznie i psychicznie zrypana na maksa. Już mnie wypuścili wczoraj. Zatrzymalam się u rodziców , mąż jest z dziećmi 70km ode mnie w domu. Nie widzialam najmlodszych już tydzień. Próbuję się podnieść psychicznie i znowu uzbroić w cierpliwość kochane. Bylam w szpitalu na Mszy, przyjelam Komunię pod dwiema postaciami i indywidualne błogosławieństwo Najśw.Sakramentem. teraz niech się dzieje co chce. Ps.snilo mi się ostatnio, że rodzę i gadam coś o liczbie 7 :)ściskam Was mocno. Jak już W KOŃCU gdzieś urodzę, to ze szczęścia będę ryczeć min.kilka godzin. W szpitalu będą mieli ze mną ciekawie :D
Może 07.09 to twój dzień ;)

Dziewczyny jk mnie brzuch boli strasznie :( Wzielam nospe mm.nadzieje ze przejdzie
ojej, pomogła coś?

reklama
Dalej mnie boli, az sie zaczelam sttesowac jutrzejsza powtorka bety

Spróbuj się nie stresować! Trzymamy tutaj kciuki za Was! Niech ta córcia nie stresuje mamusi i w spokoju da przeżyć ciąże [emoji1307]

@gorligorligor obyś już wkrótce przytuliła Piotrusia [emoji1307]
U mnie te ostatni tez takie mega ciężkie zawsze, wiec rozumiem. Trzymaj się tam i pusz do nas częściej może będzie Ci lżej [emoji8]

Jejku laski wybaczcie, że piszę takie rzeczy, ale No... gdzie by się wyżalić... w tym cyklu to mam takie gazy, że szok! Dosłownie co chwilę. A może to jakieś suple tak wpływają? [emoji848]

Liczę, że M. dziś ciut wcześniej wyjdzie z pracy, bo trzeba ciut jąderka zmusić do pracy i uwolnić plemniczki [emoji23]

Hej dziewczynki. Miałam dzisiaj wizytę, odzywam się teraz po musiałam ochłonąć ;) Doktor powiedziała, ze na 95% dziewczynka, do potwierdzenia na połówkowych oczywiście Ja nadal jakoś nie mogę w to uwierzyć, i chyba dopiero uwierzę po porodzie :) Ślę Wam moje różowe moce :*
20180904_172059.jpg

Załączniki

• 20180904_172059.jpg
    20180904_172059.jpg
    50,6 KB · Wyświetleń: 410
Hej dziewczynki. Miałam dzisiaj wizytę, odzywam się teraz po musiałam ochłonąć ;) Doktor powiedziała, ze na 95% dziewczynka, do potwierdzenia na połówkowych oczywiście Ja nadal jakoś nie mogę w to uwierzyć, i chyba dopiero uwierzę po porodzie :) Ślę Wam moje różowe moce :* Zobacz załącznik 894737
Super gratulacje :) szykuj się na tutu z brokatem :D

reklama
Do góry