kredkaczarna
Fanka BB :)
Mihasiaa a braliscie jakies suple? Przypomnij mi masz jednego czy dwoch chlopakow w domu?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak braliśmy. Mamy jednego synka 17 miesiecy.Mihasiaa a braliscie jakies suple? Przypomnij mi masz jednego czy dwoch chlopakow w domu?
Tak braliśmy. Mamy jednego synka 17 miesiecy.
Ja:
- saw palmetto
- kwas foliowy
- 50 ml soku 100% zurawiny
Mąż:
- lukrecja
- ole
Do tego zakwaszałam się represhem do 4-4.5 ph, piłam 3 kawy z cynamonem dziennie i z dwie herbatki miętowe. Dieta le z wylaczeniem produktów chłopczykowych.
Z głupotek: olejki bergamotkowy, cytrynowy, pomaranczowy i lawendowy, lampa solna oraz świeca z wosku pszczelego, a i nosiłam bransoletkę z hematytu.
Zakwaszałam się przed stosunkiem z 1-2 h, ale nie dużo tak na palec, bo ogolnie chyba przez ten sok z żurawiny i herbatę miętowa mialam niskie ph pochwy. Po stosunku wstalam po 20 minutach i po godzinie znowu represh na palec, bo sperma podniosła mi ph. Mierzyłam paskami co 3 h i ładnie trzymałoWielkie gratulacje!!! [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️ cudowne wieści! Pobieram roz, bo u nas owu za tydzień [emoji173]️
Powiedz mi ile przed [emoji173]️ się zakwaszałaś i czym?
Super!!! Cieszymy się bardzoHej kochane bhcg 390mlU/ml czyli w normie