reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Mihasiaa a braliscie jakies suple? Przypomnij mi masz jednego czy dwoch chlopakow w domu?
Tak braliśmy. Mamy jednego synka 17 miesiecy.
Ja:
- saw palmetto
- kwas foliowy
- 50 ml soku 100% zurawiny
Mąż:
- lukrecja
- ole

Do tego zakwaszałam się represhem do 4-4.5 ph, piłam 3 kawy z cynamonem dziennie i z dwie herbatki miętowe. Dieta le z wylaczeniem produktów chłopczykowych.
Z głupotek: olejki bergamotkowy, cytrynowy, pomaranczowy i lawendowy, lampa solna oraz świeca z wosku pszczelego, a i nosiłam bransoletkę z hematytu.

Tak braliśmy. Mamy jednego synka 17 miesiecy.
Ja:
- saw palmetto
- kwas foliowy
- 50 ml soku 100% zurawiny
Mąż:
- lukrecja
- ole

Do tego zakwaszałam się represhem do 4-4.5 ph, piłam 3 kawy z cynamonem dziennie i z dwie herbatki miętowe. Dieta le z wylaczeniem produktów chłopczykowych.
Z głupotek: olejki bergamotkowy, cytrynowy, pomaranczowy i lawendowy, lampa solna oraz świeca z wosku pszczelego, a i nosiłam bransoletkę z hematytu.

Wielkie gratulacje!!! [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️ cudowne wieści! Pobieram roz, bo u nas owu za tydzień [emoji173]️

Powiedz mi ile przed [emoji173]️ się zakwaszałaś i czym?

Mihasiaaa Aaaaaaaaaa masakra!! Jest jest jest [emoji51][emoji51][emoji51][emoji51][emoji51][emoji51][emoji177][emoji177][emoji177][emoji85][emoji7][emoji1323]
Jest dziewczynka. Na 10000000%
Normalnie zrobiłaś mi dzień [emoji847]

Wielkie gratulacje!!! [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️ cudowne wieści! Pobieram roz, bo u nas owu za tydzień [emoji173]️

Powiedz mi ile przed [emoji173]️ się zakwaszałaś i czym?
Zakwaszałam się przed stosunkiem z 1-2 h, ale nie dużo tak na palec, bo ogolnie chyba przez ten sok z żurawiny i herbatę miętowa mialam niskie ph pochwy. Po stosunku wstalam po 20 minutach i po godzinie znowu represh na palec, bo sperma podniosła mi ph. Mierzyłam paskami co 3 h i ładnie trzymało

Udało mi sie wczoraj zbajerować męża na <3 z czego jestem zadowolona bo 10 dc. Ja mam ogólnie krótkie cykle 24,25,26 dni. W dwie ciąże zaszłam przy serduszkowaniu w 11 i 10 dniu wiec jest dobrze. Śluz płodny miałam teraz bardzo wcześnie bo 8 dc już ładny rozciągliwy wiec chyba owulacja przyjdzie dzisiaj lub jutro. Na przyszły cykl zaopatrze sie już w testy owu. Teraz licze na łut szczęscia.

@mihasia już pisałam ale jeszcze raz gratulacje, nie wyobrażam sobie jaka musisz byc szczęśliwa.
@gorligorligor dawaj nam znac na bieżąco, obys jak najszybciej utuliła dzieciątko i miała już poród za sobą. Tego Ci życzę i trzymam kciuki.

@BB_Anna guza wykryto przypadkiem jak bylam w klasie maturalnej, zrobiona badnaia hormonow i od razu mi powiedziano ze bede miala duzy problem z ciązą, a nie dawali gwarancji ze przy usunięciu guza oszczedza przysadke..4 lata staran bo walczylam zeby miec chociaz 1 dziecko..udalo sie w co nei wierzylam, guza usunieto przysadka w calosci..ale zawsze ryzyko jest ze sie odnowi...
@kredkaczarna jak dziś beta??
@mihasiaaa ogromne gratulacje :) chociaz sie nie znamy bardzo sie ciesze Twoim szczesciem...
dziewczyny jeszcze was dziś pomęcze... przepraszam, mam tylko was...
dzis mi OF wyznaczyła owu na sobotę..przy czym do niedzieli testy owu biel a w niedziele wyszła mi w godzinach 14 naciemniejsza II kreska i od tej pory sa same bladziochy, jak dodam, że był to pozytywny test OF wskazuje owu na niedziele, przy czym od niedzieli kłuj mnie jajnik najmocniej w poniedzialek go czulam...w niedziele byl tez szczyt sluzu w pon, wtorek było sucho a dziś dużo mlecznego mokrego sluzu...prosze was o opinie..wg was owu była w niedziele, pon.. wcale..?.wrzuce wykres..

Załączniki

• IMG_20180905_124210.png
    IMG_20180905_124210.png
    57,9 KB · Wyświetleń: 80
reklama
Do góry