reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
@leeleeth tule cie mocno!! A będziecie się starać teraz?, właśnie nie biorę nic nowego lukrecji też nie.. Podejrzewam że jak znów będzie tak długi cykl jak poprzedni to pewnie jakaś torbiel albo coś.. Oby tylko nie przysadka bo tego bym nie przeżyła :( teraz już czuję delikatnie ten jajnik jak chodzę.. Cóż pozostaje czekać do rana..
@kredkaczarna zazdroszczę ale tak pozytywnie dwóch kreseczek i coś patrząc na betę chyba jednak róż :)

Oby nic z tych rzeczy Grabcia. A masz jakis plamienia? Ja mialam czasem w cyklu plamienie i tak 2-3 dni po z reguly byla owu. Aczkolwiek mowie te cykle ostatnie to z temp bym powiedziala ze bezowulaacyjne

Oby roz[emoji166][emoji173][emoji166]

@kredkaczarna nie ma plamienie ani ni wczoraj był kepki śluz dziś znów uczucie wilgoci ale śluzu prawie wogole nie ma... Wykres wygląda tak.. Podejrzewam że znów cykle w plecy.. Z temp wnioskuję że owu nie bylo

Załączniki

• IMG_20180904_091412.png
    IMG_20180904_091412.png
    56,5 KB · Wyświetleń: 63
@Grabcia no faktycznie wykres lipny :(

@martoosia04 nie wiem czy to wypieranie synka chociaz mam mysli ze moze byc syn jednak ale nastawiam sie na corke jakos. Ale czy to wynika z pragnienia czy z przeczucia nie wiem. Ale powiem wam ze mam takiego stracha, ze mi corka nie jest dana. A juz 4 dziecka nie bedzie napewno:(

@Grabcia no faktycznie wykres lipny :(

@martoosia04 nie wiem czy to wypieranie synka chociaz mam mysli ze moze byc syn jednak ale nastawiam sie na corke jakos. Ale czy to wynika z pragnienia czy z przeczucia nie wiem. Ale powiem wam ze mam takiego stracha, ze mi corka nie jest dana. A juz 4 dziecka nie bedzie napewno:(
Na pewno będzie róż!!
Ja nie dam radę dziewczyny :( mi chyba nie jest dane więcej niż 1 dziecko :( jak miałam słabe możliwości na <3 to wykres idealny jak teraz możemy codziennie to cały cykl szlag trafił :( od wczoraj poplakuje z bezsilności... Po @ idę do gina... Trzymajcie się miłego dnia

Na pewno będzie róż!!
Ja nie dam radę dziewczyny :( mi chyba nie jest dane więcej niż 1 dziecko :( jak miałam słabe możliwości na <3 to wykres idealny jak teraz możemy codziennie to cały cykl szlag trafił :( od wczoraj poplakuje z bezsilności... Po @ idę do gina... Trzymajcie się miłego dnia

Kochana, mi owu raz przesunęła sie o cały tydzien! Nie jest jeszcze nic stracone! Mierz temp dalej. A robisz moze testy owu?

reklama
Wiecie obawiam się że nów przysadka..A ponowną operacja leczenie lata starań... Nie dam radę... Dziękuję Bogu że mam synka ale nie dam rady drugi Raz przez to przejść
Nie miałam nigdy nic na owu.... Testy wyszedł w niedziele jeden około 14 z widoczna druga kreska i od tej pory biel... W niedzielę miałam też ostatni dzien śluzu płodne go a od wczoraj boli jajnik... Dzięki za każdą odp.dziewczyny ale odpuszczam do @..pozniej ide do gin..

Do góry