reklama
Dziewczyny która sie łapie?
Zobacz załącznik 894567
Ja się łapię, ale jedna dziewuszka mi wystarczy chociaż u mnie są spore szanse na bliźniaki
@mihasiaaa mega gratulacje zarażaj tym różem
maran-atha
Fanka BB :)
Mihasiaa corka na 100% gratuluje
Marzycielka86
Mihasiaaa gratulacje kochana, z całego serca ci gratuluje, cieszę się bardzo moze odwrócisz zła passe i zaczna sie spelniac marzenia
A przypomnij prosze kiedy serduszkowaliscie,czy byla abstynencja czy kroliki i czy z zabezpieczeniem, kiedy mialas owu, i w jakim znaku ksiezyca mialas owu? Sorki ze tyle pytam
A przypomnij prosze kiedy serduszkowaliscie,czy byla abstynencja czy kroliki i czy z zabezpieczeniem, kiedy mialas owu, i w jakim znaku ksiezyca mialas owu? Sorki ze tyle pytam
mihasiaaa
Przytulanki były w sobotę o 11, kiedy zaczęły ciemnieć testy ovu, ok 20 w sobotę był pik, chciałam zajść w ciążę, dlatego poprawilismy w niedzielę ok 23, niby na 0+12. Abstynencja była ok 5 dni. Znak księżyca 19 w sobotę był żeński, ale w niedzielę już męski, także ciężko powiedzieć, ale raczej był męski. Dziewczyny śle Wam róż z brokatem i mam ogromną nadzieję, że zła passa się odwróciłaMihasiaaa gratulacje kochana, z całego serca ci gratuluje, cieszę się bardzo moze odwrócisz zła passe i zaczna sie spelniac marzenia
@kredkaczarna gratulacje ogromne, spokojnych różowych 9 miesiecy
Marzycielka86
Mihasiaaa czyli serduszka byly przez 2 dni pod rzad,takie mini kroliczki wam wyszly super na prawdę sie ciesze
I co nam jest przeznaczone to i tak to otrzymamy bez wzgledu na wszystko co zrobimy lub nie.
I co nam jest przeznaczone to i tak to otrzymamy bez wzgledu na wszystko co zrobimy lub nie.
kredkaczarna
Mihasiaa gratulacje wielkie!! Ja wlasnie ide na 2 bete. Pobieram roz z brokatem tu dla mojej malej w brzuchu [emoji14]
reklama
szczypiorkowa12345
@mihasiaaa GRATULACJE!!! Ojej chociaż jedna przerwie passę
A mnie się codziennie snuje że rodzę, oczywiście chlopca ehhhh rozum swoje ale widać serce swoje
A mnie się codziennie snuje że rodzę, oczywiście chlopca ehhhh rozum swoje ale widać serce swoje
Podziel się: