reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Dziękuje :* chociaż ostatnio bardzo się wyciszyłam w takim sensie ze już nie „ rozpaczam „ tak nad płcią, pogodziłam się z tym ze to może być chłopiec i jestem w pełni przygotowana na słowa „ to chłopiec „ :) chce by dzieciątko było oczekiwane w takiej samej radości jak bracia:* co nie zmienia faktu ze i tak czekam w stresie do poniedziałku. Na dodatek dopiero na 14 mam.

reklama
Grabcia i inne kobitki : )
Wierzę w dietę, dlatego że moim zdaniem poprzez pożywienie ładujemy dodatnio lub ujemnie nasze jajo ;) które zaś przyciąga odpowiedni plemnik. Do tego zasugerowałbym sie Panem Jonasem bo te księżyce też mają coś wspólnego z przyciąganiem sie,(same piszecie że w pełnię jest więcej porodów!) oraz kanedarzem cyklow polaryzacji. Dodatkowo wierzę jakim nasieniem "zaatakuje się" jajo :) sorry ze o tobie wspomnę Justyna_maj2017 ale jesteś tu kolejnym przykladem, BTW! Ciesze się że masz zdrowa córeczke! Same szczęście,zobaczysz jak dwie siostry będą się bawic to serce urośnie ci ze szczęścia! Wiem co mówię [emoji6] no ale do sedna, czyli moim zdaniem chodzi o użyta sperme i o środowisko ph w pochwie które zmienia się podczas seksow zakończonych w niej. Ponieważ sperma zmienia środowisko na bardziej chłopczykowe dlatego na chłopca działamy bez prezerwatywy [emoji6] mogalbym tak jeszcze trochę no ale... Bezprzesady[emoji849]
Suple są oczywiście spoko [emoji1303]
Odniosę się do Twojego postu. Wg Jonasa na chłopca powinnam działać 25.05. Owulacja była 23.05 lub 24.05. Ale ciekawostka. Ostatnio miałam mierzone na 2 wizytach pH w pochwie i wyszło 4,4... Więc może tu jest pies pogrzebany. No nie wiem... Seksy u nas były zawsze bez prezerwatywy. To wszystko i tak już nieważne, bo cieszę się, że ciąża się dobrze rozwija i dzidzia rośnie :) zobaczę czy aż tak będzie mi tęskni do chłopczyka, czy wystarczy, że będę mama 2 dziewczynek ;)

Mihasia, Luisa u Was musi być róż :) komuś tu w końcu musi wyjść to planowanie :D

Dziękuje :* chociaż ostatnio bardzo się wyciszyłam w takim sensie ze już nie „ rozpaczam „ tak nad płcią, pogodziłam się z tym ze to może być chłopiec i jestem w pełni przygotowana na słowa „ to chłopiec „ :) chce by dzieciątko było oczekiwane w takiej samej radości jak bracia:* co nie zmienia faktu ze i tak czekam w stresie do poniedziałku. Na dodatek dopiero na 14 mam.
Ja też już przedstawiłam myślenie, chociaż taka mała kropla nadzieji bedzie do samego końca. Ja już tez nie mogę doczekać się wizyty, ale jakoś wytrzymam to 1.5 tygodnia.

Justyna zapomniałam pogratulować zdrowej córeczki :) to cudownie ze będą siostrzyczki. Ja widzę plusy posiadania dzieci tej samej płci, ja wiem ze każda z nas marzy o różnorodności ( ja również!) ale ta sama płeć tez super. Pomijając kwestie oszczędnościowe hehehe to po prostu moim marzeniem np było mieć siostrę, przyjaciółkę od serca. Ja za to widzę jak chłopcy się super Bawią i maja swoje męskie sprawy. Głęboko wierze ze w przyszłości będą dla siebie wsparciem. Może dołączy do nich siostra a może kolejny brat, okaże się czy zanize statystyki czy w końcu Karta się odwróci . A może niczego się nie dowiem :D

Mihasia jak się dowiem jaka płeć lecę do sklepu kupić mojemu maleństwu jakieś fajne Extra rzeczy :-))) poprawie na pewno sovie humor a będzie mi miło jak już coś będzie czekać na dzidziusia :)

Justyna zapomniałam pogratulować zdrowej córeczki :) to cudownie ze będą siostrzyczki. Ja widzę plusy posiadania dzieci tej samej płci, ja wiem ze każda z nas marzy o różnorodności ( ja również!) ale ta sama płeć tez super. Pomijając kwestie oszczędnościowe hehehe to po prostu moim marzeniem np było mieć siostrę, przyjaciółkę od serca. Ja za to widzę jak chłopcy się super Bawią i maja swoje męskie sprawy. Głęboko wierze ze w przyszłości będą dla siebie wsparciem. Może dołączy do nich siostra a może kolejny brat, okaże się czy zanize statystyki czy w końcu Karta się odwróci . A może niczego się nie dowiem :D

Mihasia jak się dowiem jaka płeć lecę do sklepu kupić mojemu maleństwu jakieś fajne Extra rzeczy :-))) poprawie na pewno sovie humor a będzie mi miło jak już coś będzie czekać na dzidziusia :)
Jak bedzie córcia, to nie bedziesz musiała sobie poprawiać humoru ;) Wierzę, ze bedziesz pierwszą, która odwroci szale na naszą korzyść ;)

U mnie nici z tego cyklu :( pokłócilam sie z moim mezulkiem :(
Kochane me dziewczynki a co wedlug was ma największy wplyw na plec dziecka? Dieta, ph, ilos stosunkow i odstep czy po prostu trzeba miec szczescie i zdac sie na los?
Teraz tak siedze i mysle ze pelno osob mi znajomych ma parki bez cudowania, i nawet nie wiedza nic na temat planowania tylko chcieli po prostu dziecka i tyle a wedlug genow to powinni miec dzieci tej samej plci.

Wedle mnie nic... Naprawdę :)

Dziewczyny jestem po wizycie u ginekologa. Dzidzia się ruszała i ładnie rośnie. I się potwierdziło, że dziewczynka :) już się tak przyzwyczaiłam do tej myśli także będą 2 dziewczyny :) widocznie planowanie nic nie daje, ale cieszę się, że się mała zdrowo rozwija :)

Trzymam kciuki za nowe kreseczki :)

GRATULACJE!!!:)
ehhh na początku jest to dziwne uczucie pt kurde nie udało się itd uwierz mi że lada dzień będziesz doceniać :) zdrówka dla was obu!
Mój mąż stwierdził że się odkuje jak będą ewentualni zieciusie przychodzić z wkupnym :D hahah

reklama
Justyna a wydawało mi się ze sexy miałaś w prezerwatywie[emoji848] tsk to zapamiętałam, sorry że pokrecialam.
Dziewczyny no musi wam wyjść ta zaplanowana córka! No musi[emoji1307] wierzę w to głęboko.

Do góry