reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Zdjęcie nuba będę miała w poniedziałek dopiero :) mam tylko takie zdjęcie w 11 tyg ale na nim nic nie widać - to takie kontrolne usg :) taki śmieszny chłopek :D

Załączniki

• 8DE093BE-6AB5-4BF5-8561-6474C4ED49A4.jpeg
    8DE093BE-6AB5-4BF5-8561-6474C4ED49A4.jpeg
    1,4 MB · Wyświetleń: 84
Tak robię, bo dostałam skierowanie na NFZ na badania prenatalne wiec i muszę pappa. Ale z racji tego ze nie dostałam się do lekarza do którego chciałam a do jakiejś dziwnej doktorki to robię jeszcze prywatnie...

Tak robię, bo dostałam skierowanie na NFZ na badania prenatalne wiec i muszę pappa. Ale z racji tego ze nie dostałam się do lekarza do którego chciałam a do jakiejś dziwnej doktorki to robię jeszcze prywatnie...
No no rozumiem. Ja robiłam na NFZ, ale robiła mi moja ginekolog, do której chodzę prywatnie. Ja mam wizytę 4 września, wtedy mam nadzieję, ze wkoncu poznam płeć będę 17w+0.

No właśnie a ja trafiłam
Na taka która ma
Lek. Przed nazwiskiem! Nie ma
Jej w spisie osób z certyfikatem i mam
Jakieś obiekcje :( ale pójdę. Jednak zapisałam się do innej prywatnie bo to
Dla
Mnie najważniejsze badanie jednak.

Ale
Ten czas leci już 17... wtedy poznasz na pewno <3

No właśnie a ja trafiłam
Na taka która ma
Lek. Przed nazwiskiem! Nie ma
Jej w spisie osób z certyfikatem i mam
Jakieś obiekcje :( ale pójdę. Jednak zapisałam się do innej prywatnie bo to
Dla
Mnie najważniejsze badanie jednak.

Ale
Ten czas leci już 17... wtedy poznasz na pewno <3
No czas leci bardzo szybko :) Niedługo Ty bedziesz się chwaliła nubem :)

reklama
Tak , ja z chłopcami znałam płeć już w 11/12 tygodniu także teraz tez liczę ze lokator szybko potwierdzi swoją płeć. Zacznę intensywne poszukiwania imienia :D

Do góry