reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Zdjęcie nuba będę miała w poniedziałek dopiero :) mam tylko takie zdjęcie w 11 tyg ale na nim nic nie widać - to takie kontrolne usg :) taki śmieszny chłopek :D

Załączniki

• 8DE093BE-6AB5-4BF5-8561-6474C4ED49A4.jpeg
    8DE093BE-6AB5-4BF5-8561-6474C4ED49A4.jpeg
    1,4 MB · Wyświetleń: 81
Tak robię, bo dostałam skierowanie na NFZ na badania prenatalne wiec i muszę pappa. Ale z racji tego ze nie dostałam się do lekarza do którego chciałam a do jakiejś dziwnej doktorki to robię jeszcze prywatnie...

Tak robię, bo dostałam skierowanie na NFZ na badania prenatalne wiec i muszę pappa. Ale z racji tego ze nie dostałam się do lekarza do którego chciałam a do jakiejś dziwnej doktorki to robię jeszcze prywatnie...
No no rozumiem. Ja robiłam na NFZ, ale robiła mi moja ginekolog, do której chodzę prywatnie. Ja mam wizytę 4 września, wtedy mam nadzieję, ze wkoncu poznam płeć będę 17w+0.

No właśnie a ja trafiłam
Na taka która ma
Lek. Przed nazwiskiem! Nie ma
Jej w spisie osób z certyfikatem i mam
Jakieś obiekcje :( ale pójdę. Jednak zapisałam się do innej prywatnie bo to
Dla
Mnie najważniejsze badanie jednak.

Ale
Ten czas leci już 17... wtedy poznasz na pewno <3

No właśnie a ja trafiłam
Na taka która ma
Lek. Przed nazwiskiem! Nie ma
Jej w spisie osób z certyfikatem i mam
Jakieś obiekcje :( ale pójdę. Jednak zapisałam się do innej prywatnie bo to
Dla
Mnie najważniejsze badanie jednak.

Ale
Ten czas leci już 17... wtedy poznasz na pewno <3
No czas leci bardzo szybko :) Niedługo Ty bedziesz się chwaliła nubem :)

reklama
Tak , ja z chłopcami znałam płeć już w 11/12 tygodniu także teraz tez liczę ze lokator szybko potwierdzi swoją płeć. Zacznę intensywne poszukiwania imienia :D

Do góry