kredkaczarna
Fanka BB :)
Oj tam Luisa musi byc z twgo corka!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nabiał polecany jest na chłopca, ponieważ jest pełnotluszczowy odzwierzęcy.Czerwone mięso na pewno. Dużo nabiału. Mało soli.
No no rozumiem. Ja robiłam na NFZ, ale robiła mi moja ginekolog, do której chodzę prywatnie. Ja mam wizytę 4 września, wtedy mam nadzieję, ze wkoncu poznam płeć będę 17w+0.Tak robię, bo dostałam skierowanie na NFZ na badania prenatalne wiec i muszę pappa. Ale z racji tego ze nie dostałam się do lekarza do którego chciałam a do jakiejś dziwnej doktorki to robię jeszcze prywatnie...
No czas leci bardzo szybko Niedługo Ty bedziesz się chwaliła nubemNo właśnie a ja trafiłam
Na taka która ma
Lek. Przed nazwiskiem! Nie ma
Jej w spisie osób z certyfikatem i mam
Jakieś obiekcje ale pójdę. Jednak zapisałam się do innej prywatnie bo to
Dla
Mnie najważniejsze badanie jednak.
Ale
Ten czas leci już 17... wtedy poznasz na pewno <3