reklama
kitqa
Fanka BB :)
Leeleeth gdzie znajde ta tabelke? Bardzo ciekawi mnie jak to było (będzie?) u mnie [emoji4]Mi wychodzi od połowy przyszłego roku do połowy 2021 same girlsy [emoji23][emoji23][emoji23]Zobacz załącznik 889246
Także zdążę urodzić nawet dwie jak sie uwine [emoji6]
mihasiaaa
To trzymam kciuki za płaskiego nubaMihasia mam w poniedziałek za tydzień prywatne a w środę 30stego z NFZ
szczypiorkowa12345
Leeleeth gdzie znajde ta tabelke? Bardzo ciekawi mnie jak to było (będzie?) u mnie [emoji4]
No dobra... A jak wam powiem że mi na tych cholery wie wychodzi że ten rok mam praktycznie cały chłopczykowe ?! dokaldnie pierwsze msc... No mówię wam że ja jestem jakimś piepszonym wyjątkiem od reguły - wsyztskiego znaki na ziemi i niebie (autentycznie WSZYTSKIE !) mówią że będzie chłopak i co? I obalam wszytsko hahaha
Leeleeth gdzie znajde ta tabelke? Bardzo ciekawi mnie jak to było (będzie?) u mnie [emoji4]
Link do: Baby Gender Predictor
Proszę [emoji2]
kitqa
Szczypiorkowa mnie też, w ostatniej ciąży chiński kalendarz, obrączka ba! "Wróżka" inne zabobony mówiły o chłopcu, także w to nie wierzę ale z czystej mojej ciekawości chce sprawdzić co pokazuje mi ta tabelka, wiesz gdzie ja znajdę?No dobra... A jak wam powiem że mi na tych cholery wie wychodzi że ten rok mam praktycznie cały chłopczykowe ?! dokaldnie pierwsze msc... No mówię wam że ja jestem jakimś piepszonym wyjątkiem od reguły - wsyztskiego znaki na ziemi i niebie (autentycznie WSZYTSKIE !) mówią że będzie chłopak i co? I obalam wszytsko hahaha
Pomożecie? [emoji846]
kitqa
Leeleeth dziękuję ale to nie o ta tabelke mi chodziło, z tego linka co podałaś to po wpisaniu wyszło mi oczywiście że urodzilam chłopca [emoji4]Link do: Baby Gender Predictor
Proszę [emoji2]
A mnie chodziło o tabelkę w której pokazane są poszczególne miesiące w których urodzi się syn lub córka. Gdzie ja znajde?
Załączniki
martoosia04
U mnie obrączka teraz pokazuje dziewczynkę [emoji1307]
reklama
Luisa2018
Mi nawet zabobony nie dają nadziei. Wszelkie księżyce znaki zodiaku , pełnie, jonasy, ramzi, beta itp wskazuje na chłopca....
Dziewczyny a jak się nazywa na fb ta grupa
Od nubow?
Ja się na nubach nie znam wiec liczę na zdanie lekarza, albo fb hehe
Dziewczyny a jak się nazywa na fb ta grupa
Od nubow?
Ja się na nubach nie znam wiec liczę na zdanie lekarza, albo fb hehe
Podziel się: