reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

U mnie z pierwszym synem wychodzi że miał być dziewczynką, tak więc w moim przypadku totalnie się nie sprawdziło. Teraz na wrzesień i październik mam GIRL :) to chyba czas sie brać do roboty. Chyba że u mnie jest na odwrót i muszę robić córkę jak mam BOY hehe

Moje drogie dzisiaj jestem pierwszy dzień "na czysto" bez leku. Zeszłam z 20 mg do zera ale zajęło mi to ponad 2 miesiące. No cóż, takie to syfiaste leki, ale pomagają. Teraz pozostaje sie modlić o dobre samopoczucie i dobrą passę. Na razie czuję się doskonale.
Czekam na @ a pierwsza owulacja w okolicach 3 września. Biorę inofem i nic więcej nie robię.

reklama
Luisa a może będzie właśnie na odwrót! [emoji1307] Tak jak u mnie i szczypiorkowrej [emoji846]
Strona nazywa się: gender prediction nub theory
Anna trzymam kciuki za zdrówko[emoji1307] będzie dobrze!
Marta z tego zestawu to najszybciej uwierzyłabym Jonasowi [emoji6]

Luisa a może będzie właśnie na odwrót! [emoji1307] Tak jak u mnie i szczypiorkowrej [emoji846]
Strona nazywa się: gender prediction nub theory
Anna trzymam kciuki za zdrówko[emoji1307] będzie dobrze!
Marta z tego zestawu to najszybciej uwierzyłabym Jonasowi [emoji6]

Jonas zgadza mi się z poprzednimi ciążami aż 50/50 [emoji23] więc i na tyle mu wierzę ;) skoro moja córka jonasowa wyszła chłopcem, to może mój jonasowy chłopiec będzie córką [emoji23]

My mieliśmy dietę nieskotlussczowa praktycznie wege, raz w tygodniu białe mięso max. Raczej same warzywa.... mąż dużo mleka sojowego, ja sporo czarnej kawy z cynamonem, styl życia zmieniony na maxa, dużo sportu, późne śniadania, 2-3 posiłki dziennie. No okaże się w pon co z tego będzie ale raczej mały facecik , widocznie tak miało być

reklama
Do góry