reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Leeleeth gdzie znajde ta tabelke? Bardzo ciekawi mnie jak to było (będzie?) u mnie [emoji4]

No dobra... A jak wam powiem że mi na tych cholery wie wychodzi że ten rok mam praktycznie cały chłopczykowe ?! :D dokaldnie pierwsze msc... No mówię wam że ja jestem jakimś piepszonym wyjątkiem od reguły - wsyztskiego znaki na ziemi i niebie (autentycznie WSZYTSKIE !) mówią że będzie chłopak i co? I obalam wszytsko hahaha :D

No dobra... A jak wam powiem że mi na tych cholery wie wychodzi że ten rok mam praktycznie cały chłopczykowe ?! :D dokaldnie pierwsze msc... No mówię wam że ja jestem jakimś piepszonym wyjątkiem od reguły - wsyztskiego znaki na ziemi i niebie (autentycznie WSZYTSKIE !) mówią że będzie chłopak i co? I obalam wszytsko hahaha :D
Szczypiorkowa mnie też, w ostatniej ciąży chiński kalendarz, obrączka ba! "Wróżka" inne zabobony mówiły o chłopcu, także w to nie wierzę ale z czystej mojej ciekawości chce sprawdzić co pokazuje mi ta tabelka, wiesz gdzie ja znajdę?
Pomożecie? [emoji846]

Leeleeth dziękuję ale to nie o ta tabelke mi chodziło, z tego linka co podałaś to po wpisaniu wyszło mi oczywiście że urodzilam chłopca [emoji4]
A mnie chodziło o tabelkę w której pokazane są poszczególne miesiące w których urodzi się syn lub córka. Gdzie ja znajde?
Screenshot_20180821-102341.jpg

Załączniki

• Screenshot_20180821-102341.jpg
    Screenshot_20180821-102341.jpg
    59,4 KB · Wyświetleń: 776
Dobra leeleeth! Mam! Jakieś zaćmienie jeszcze mam
Lece po męża bo mamy same boy! Haha [emoji6]
Screenshot_20180821-102915.jpg

Załączniki

• Screenshot_20180821-102915.jpg
    Screenshot_20180821-102915.jpg
    43 KB · Wyświetleń: 774
reklama
Mi nawet zabobony nie dają nadziei. Wszelkie księżyce znaki zodiaku , pełnie, jonasy, ramzi, beta itp wskazuje na chłopca....

Dziewczyny a jak się nazywa na fb ta grupa
Od nubow?
Ja się na nubach nie znam wiec liczę na zdanie lekarza, albo fb hehe

Do góry