reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Ja acard biore na zastoje w nogach, ale ob rozrzedza krew i ułatwia implantację i wiele dziewczyn używa jako dziewczynkowe.

U nas od grudnia całkowita zmiana diety, z mięsa tylko kurczak i indyk. Sporadycznie schab, czy karkówka i to już po owu jeśli już [emoji6]
Dużo nabiału, sałatek. Cola zero, ja sporo słodyczy bo nigdy nie jadłam, i ograniczone te banany i pomidory, sól i słone przekąski. Dużo węglowodanów, mało białka i tłuszczy.

U nas też rzadkością jest czerwone mięso. O wiele więcej jemy kurczaka.

reklama
Dziękuję Domi :-* ale pewnie nici z tego cyklu i tak bo dzis mam dopiero 13 dc a juz mam plamienia a chwilami nitki zywo czerwonej krwi wiec pewnie jutro przyjdzie @ :(
I juz sie zaczyna wszystko chrzanic od nowa a jeszcze nawet nie zdarzylam sie dobrze zaczac starac a juz takie cyrki. Ahhh...
A Te wszystkie kalendarze i kalkulatory to o d..e rozbić :)
Domi a jak sprawdzasz w jakim znaku jest ksiezyc w danym dniu? Jest jakiś program do obliczania tego?

Cześć dziewczyny. Dołączam znów do was. Nie było mnie przez dwa tyg Najpierw krótkie wczasy a teraz zamiast być wypoczeta to doła złapałam. Nie chce mi się nic Nawet na forum nie zaglądałam nie wiem czy u którejś nie było 2 kresek.
Dziś mam spadek temp, testy białe tak więc chyba @.
Nie wiem co z planowaniem w kolejnym miesiącu bo nie chce mi się. Dietę odpuscilam Przytyłam tyle co zchudlam. Cały czas podjadam, źle się czuję, no normalnie dół. Lato się kończy :(
A i jeszcze w rodzinie problemy tzn z mamą nie z mężem. Cały czas się obraża o wszystko, płacze no cuda. Zazdrosna z nikim nie mogę rozmawiać, nawet o dzieci, że nie mam czasu, a to usypiam a to sprzątam i wiele innych rzeczy :(
Mąż też farba przytruty od paru dni nie może do siebie dojść Sam mówił że ten miesiąc wypada.

Hej dziewczyny podczytuje od czasu do czasu, nie planuje płci bo drugą ciąże poroniłam... Tak czytam i kibicuje [emoji3] wracam do starań we wrześniu chyba, pije tylko inofem i bromergon biorę. @ leeleeth kibicuje z całych sił, @ marzycielka86 powodzenia kochana, a czy Michasia, Luisa i Justyna maj znają płeć? Spełnienia marzeń.
Gorli a Tobie szybkiego bezbolesnego porodu [emoji7]

Hej dziewczyny podczytuje od czasu do czasu, nie planuje płci bo drugą ciąże poroniłam... Tak czytam i kibicuje [emoji3] wracam do starań we wrześniu chyba, pije tylko inofem i bromergon biorę. @ leeleeth kibicuje z całych sił, @ marzycielka86 powodzenia kochana, a czy Michasia, Luisa i Justyna maj znają płeć? Spełnienia marzeń.
Ja jeszcze niestety nie mam potwierdzonej, choć w 13w6 na usg genetycznym coś dyndało miedzy nóżkami. Czytałam na zagranicznych forach, ze ok 14 tyg jak już coś widać między nóżkami to 99% potwierdzał się później chłopiec. Mam wizytę 4 wrzesnia, będę wtedy w 17 tyg i myślę, ze dowiemy się już na 100%

U mnie na 60% dziewczynka. Idę na wizytę w czwartek to może dowiem się już na 100%.

reklama
Ale fajnie [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji173]️ oby się sprawdziło. Daj No tu te babskie fluidy co?
Wolałabym chłopczyka skoro w domu córeczka, ale oczywiście najważniejsze, żeby było zdrowe :D

To jeszcze niepotwierdzone, ale wysyłam Wam różowe fluidy [emoji177] [emoji177] [emoji177]

Do góry