reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

A wiecie, że ja przez ten sen mój o ciąży z chłopcem, mam wrażenie, że jestem w ciąży z chłopcem? [emoji33]
Potwornie boję się być w tej ciąży. Chyba tak mocno jak chcę, to jej nie chcę by się nie zawieźć [emoji24]

M. twierdzi, że nic teraz nie wyjdzie i mnie uspokaja [emoji849]
Ja jak mam sny, to zawsze rodze synka. Dzisiaj mi się śniło, ze karmiłam go piersią i tak ładnie ssał. Ja już chyba powoli się oswoiłam z myślą o synku. Zaczynam nawet dostrzegać pozytywy :) Dzisiaj pomyślałam, ze np podczas wyjazdów wakacyjnych to wygoda, bo mąż z chłopcami będą mieli te swoje "chłopakowe" zabawy, a matka wkońcu nadrobi czytanie książek i relax ;)

reklama
Ja jak mam sny, to zawsze rodze synka. Dzisiaj mi się śniło, ze karmiłam go piersią i tak ładnie ssał. Ja już chyba powoli się oswoiłam z myślą o synku. Zaczynam nawet dostrzegać pozytywy :) Dzisiaj pomyślałam, ze np podczas wyjazdów wakacyjnych to wygoda, bo mąż z chłopcami będą mieli te swoje "chłopakowe" zabawy, a matka wkońcu nadrobi czytanie książek i relax ;)

A ja mam wewnętrzną depresję i marzę by tej ciąży jednak nie było. By przyśniła mi się córeczka [emoji173]️

Dziewczyny właśnie zauważyłam, że przy moim niedzielnym pomiarze, gdzie niby miała być owu nie zaznaczyłam, żeby zignorowało temperaturę, bo byłam po całym dniu i nocy w podróży, i spałam kilka godzin więc pomiar nie dość miarodajny i owu się przesunęła o dwa dni. A to by nie dało ciąży [emoji1307] więc może być szansa na wrzesień i tę córeczkę [emoji173]️ ale jajniki non stop kłują. Tak na zmianę. A testy owu już bladziochy.

Choć fizycznie największy ból i kłucie w lewym jajniku miałam w niedzielę właśnie [emoji848] ech, zagmatwane to.

IMG_2362.JPG

Załączniki

• IMG_2362.JPG
    IMG_2362.JPG
    374,3 KB · Wyświetleń: 724
Dziewczynki, temp. spadła do 36,69 dziś, więc II kresek nie będzie. Trzeba czekać do @ i działam we wrześniu. Księżycowo dziewczynka [emoji1307][emoji1307][emoji1307]

Teraz proszę mi tu pisać jeszcze raz, co i jak na dziewuszkę!
Ile i w jakiej ilości te tabsy i kiedy ten [emoji173]️ najlepiej? [emoji848] tylko jeden przed owu? Szykujcie się że we wrześniu będę wam tyłek truć w tym temacie [emoji23][emoji23]

@leeleeth ty ze mną we wrześniu? Czy już czekasz na II kreski?

Dziewczynki, temp. spadła do 36,69 dziś, więc II kresek nie będzie. Trzeba czekać do @ i działam we wrześniu. Księżycowo dziewczynka [emoji1307][emoji1307][emoji1307]

Teraz proszę mi tu pisać jeszcze raz, co i jak na dziewuszkę!
Ile i w jakiej ilości te tabsy i kiedy ten [emoji173]️ najlepiej? [emoji848] tylko jeden przed owu? Szykujcie się że we wrześniu będę wam tyłek truć w tym temacie [emoji23][emoji23]

@leeleeth ty ze mną we wrześniu? Czy już czekasz na II kreski?

Idziemy łeb w łeb. W mnie tez spadek wiec już pewność, ze nic nie ma [emoji16]

Co do bdm to seksy raz 2-3 dni cut off przed owu zaczyna sie od odcięcia trzy dni i jak nie zachodzisz to zmniejszasz odstęp. Potem seksow przez tydzień niet. I taki jest przepis na baby girl.

Co do tabsow to ja biore 2xLR, vitex (ty bierzesz Sp), kwas foliowy, acard
Mój dostaje 3x lr, 2xOle i zero czerwonego mięsa [emoji16]

Idziemy łeb w łeb. W mnie tez spadek wiec już pewność, ze nic nie ma [emoji16]

Co do bdm to seksy raz 2-3 dni cut off przed owu zaczyna sie od odcięcia trzy dni i jak nie zachodzisz to zmniejszasz odstęp. Potem seksow przez tydzień niet. I taki jest przepis na baby girl.

Co do tabsow to ja biore 2xLR, vitex (ty bierzesz Sp), kwas foliowy, acard
Mój dostaje 3x lr, 2xOle i zero czerwonego mięsa [emoji16]

O, to i mojemu musze powiedzieć o tym mięsie czerwonym bo on lubi. Ale to wtedy wszelkie kiełbaski odpadają? Ta dieta to pewnie jak najszybciej, co? [emoji848]

A ten ACARD to co ma na celu?

Ja acard biore na zastoje w nogach, ale ob rozrzedza krew i ułatwia implantację i wiele dziewczyn używa jako dziewczynkowe.

U nas od grudnia całkowita zmiana diety, z mięsa tylko kurczak i indyk. Sporadycznie schab, czy karkówka i to już po owu jeśli już [emoji6]
Dużo nabiału, sałatek. Cola zero, ja sporo słodyczy bo nigdy nie jadłam, i ograniczone te banany i pomidory, sól i słone przekąski. Dużo węglowodanów, mało białka i tłuszczy.

No ja zawsze ląduje w szpitalu w okolicach pełni. Teraz będzie jakoś z końcem sierpnia, także to pewnie będzie mój czas. Trzymajcie kciuki, a zwłaszcza b.proszę o modlitwę, by wszystko poszło dobrze i by było miejsce w wybranym szpitalu, bo to zawsze zmora jest z tym brakiem miejsc i to jest mój pierwszy stres-miejsce, potem bym zdążyła ze znieczuleniem i by wszystko dobrze się skończyło :-* dziękuję Wam z góry!
3 mam mocno mocno kciuki [emoji110] [emoji110] [emoji110] [emoji110][emoji8]

reklama
Do góry