reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Mi tez wychodzi caly czas kolejna dziewczynka z tego linku, wedlug niego szansa na chlopca dopiero po nowym roku :-( :( a z chinskiego wychodzi chlopiec na kolejne 2msc.

A ja szaleje... sama niewiem co myslec ... mialam ta spirale, przez caly czas nie miesiaczkowalam, ostatnie msc tylko plamienia, tak ostatnie bylo 26-27.07 , 14.08 wyjelam spirale, od wczoraj plamie na brazowo, lekko odczuwam dyskomfort przy dotyku piersi, oraz delikatne bole brzucha... i teraz niewiem czy to plamienie to zamiast @ czy co... nie chce sie nakrecac, ale tez szkoda mi tracic cyklu... co myslicie? Miala ktoras z Was cos podobnego, jak to odbierac?

reklama
A wiecie, że ja przez ten sen mój o ciąży z chłopcem, mam wrażenie, że jestem w ciąży z chłopcem? [emoji33]
Potwornie boję się być w tej ciąży. Chyba tak mocno jak chcę, to jej nie chcę by się nie zawieźć [emoji24]

M. twierdzi, że nic teraz nie wyjdzie i mnie uspokaja [emoji849]

Do góry