mamolinka90
Fanka BB :)
Mamolinka czesc , na chlopca 2 seksy metodą BDM, 24 i 48h po najciemniejszym tescie owulacyjnym ,
BDM? Co to za metoda ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mamolinka czesc , na chlopca 2 seksy metodą BDM, 24 i 48h po najciemniejszym tescie owulacyjnym ,
BDM? Co to za metoda ?
Baby dust method czyli cza si frekwencja na dziewczynkę 1 stosunek 2-3 dni przed owu, i tydz po owu nadal abstynencja, na chłopca 24 i 48 ponajciniejszym teście owu
Ja bym tak chciała by ta BDM na nas zadziałała [emoji1317]
U mnie czwarty dzień pozytywny test owu [emoji849] i znów mega mocna kreska - ciemniejsza od testowej. Ja już chcę by się ten cykl skończył. I tak pewnie nic nie wyszło więc już mogę kończyć, [emoji23]
A tu większość odwrotnie ma. Sami chłopcy i duże marzenia o córcez dziewczynkami jakos tak latwo poszlo, [emoji173] codziennie od ostatniego dnia @ przez kolejne nawet 7-10 dni ....
My na córcię zobaczymy co z tego będzieDomi ty na corke? Nie pamietam kto chce jaka plec - ale akurat na laseczke sie postaraliscie z lekkim cut offem