reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Ja bym tak chciała by ta BDM na nas zadziałała [emoji1317]

U mnie czwarty dzień pozytywny test owu [emoji849] i znów mega mocna kreska - ciemniejsza od testowej. Ja już chcę by się ten cykl skończył. I tak pewnie nic nie wyszło więc już mogę kończyć, [emoji23]

Ja bym tak chciała by ta BDM na nas zadziałała [emoji1317]

U mnie czwarty dzień pozytywny test owu [emoji849] i znów mega mocna kreska - ciemniejsza od testowej. Ja już chcę by się ten cykl skończył. I tak pewnie nic nie wyszło więc już mogę kończyć, [emoji23]

Ja od czytania i tych wszystkich metod oszaleje zawsze chcialam miec duza rodzine, mam dwie corki. O synu nigdy nie myslalam, a nawet nie chcialam ... silny instynkt, nigdy nie zostal uspiony... wiec zawsze mowilam, ze bedzie 3 dziecko bez roznicy na plec.... jednak od jakiegos czasu nie daje mi spokoju mysl o malym chlopcu tym bardziej, ze maz marzy o synku ❤ wiec podjelismy decyzje o probie, bo kto nie probuje nie pije szampana z dziewczynkami jakos tak latwo poszlo, ❤ codziennie od ostatniego dnia @ przez kolejne nawet 7-10 dni ....

Czuję, że z tego cyklu nic nie będzie. Trzeci dzień pik owu [emoji24] oszaleć idzie. To już czwarty pozytywny test owu! [emoji849]

Zamówiłam nowe suple bo te się kończą więc będzie na kolejny cykl już.

LeeLee ja mam nadzieję, że Ty nie na mnie się obraziłaś ? Bo ja bym Ciebie w życiu nie osądziła !!! Jestem niemal w identycznej sytuacji. Czasami piszę i do Was i do siebie samej :( próbuję i siebie przekonać :( i u mnie chyba też ostatnia pociecha i też mi z tego powodu przykro, bo pozostanie mi niespełnione marzenie i tęsknota. ..

Ostatnia edycja:
reklama
@leeleeth ja tez Cie bron Boze nie osadzam..i rozumiem bardzo dobrze..tym bardzej ze nawet moja tesciowa taka jest..ma byc dziewczynka i dziekuje...a jak mowie ze chce chlopca (zeby pozniej nie bylo ze nie chciany) to mi mowi ze to nie pelna rodzina...ale porpostu chce do tego zdrowo podejsc..

wkurzam sie dzis negatwy ana wczorajszym dzis jak wyrzucałam zobaczyłam słabsza ale wyrażna kreseczke..ale po czasie sie nie odczytuje..
Kochane...jest 13dpo, dzien przed @ myslicie ze jak negatyw to juz przesądzone??

Ostatnia edycja:
Do góry