reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

@martoosia04 a może masz jakis mega mocny pik... A temp mierzona jak zawsze?? Mi np lekarz powiedział jak widzial mój wykres że musiała być owu wtedy co temp wskazywała a pozytywne testy były jeszcze prawie 2 dni i powiedziwl mi że mocny pik był..
Cycki opadają serce się kroi w domu armagedon w środę zjazd rodziny męża a synuś zapalenia ucha i gardla co 4h leki nie działają i gorączka daje czadu a mnie aż ściska jak on płaczę... A ja z nim.. I na teście biel.. Mam dość

reklama
@martoosia04 a może masz jakis mega mocny pik... A temp mierzona jak zawsze?? Mi np lekarz powiedział jak widzial mój wykres że musiała być owu wtedy co temp wskazywała a pozytywne testy były jeszcze prawie 2 dni i powiedziwl mi że mocny pik był..

Pik jest mega mocny, bo jak mierzę poziom LH to pokazuje od wczoraj 200! Dziś na wieczór to samo. Robiłam przed chwilą i wciąż tak samo mocno.

Co do poprawki, to wiecie, boję się tych szybkich męskich plemników. Że jak teraz [emoji173]️ to jeśli owu wciąż przede mną, to te męskie wygrają. [emoji849][emoji849]

Pik jest mega mocny, bo jak mierzę poziom LH to pokazuje od wczoraj 200! Dziś na wieczór to samo. Robiłam przed chwilą i wciąż tak samo mocno.

Co do poprawki, to wiecie, boję się tych szybkich męskich plemników. Że jak teraz [emoji173]️ to jeśli owu wciąż przede mną, to te męskie wygrają. [emoji849][emoji849]
Wg mnie jeśli Ci się bardzo nie spieszy z ciąża to odpuść.. Bo może dziś poprawisz a rano będzie owu...

Też idę takim tokiem myślenia [emoji23] co ma być, to będzie. I tak w tym miesiącu księżyc ma byc w męskim znaku, a dopiero we wrześniu w babskim, więc w następnym miesiącu mam większe parcie [emoji23][emoji23][emoji23]

Martoosia04 dzieki za link

Mam jeszcze jedno pytanie, od czytania w wujku google oszaleje

Jezeli test owu wyjdzie pozytywny to kiedy ❤ na chlopca? 12h po ? Czy pozniej? A moze po 12h i po 24h powtorzyc ❤ ?

Mam dwie dziewczynki, ktore zaplanowalam z najmniejszym szczegolem a teraz taki problem...

Martoosia04 dzieki za link

Mam jeszcze jedno pytanie, od czytania w wujku google oszaleje

Jezeli test owu wyjdzie pozytywny to kiedy ❤ na chlopca? 12h po ? Czy pozniej? A moze po 12h i po 24h powtorzyc ❤ ?

Mam dwie dziewczynki, ktore zaplanowalam z najmniejszym szczegolem a teraz taki problem...

Z tym planowanie chłopca to też nie takie 'hop'... Też mamy 2 córki, planowanego chłopca wyszła dziewczyna :D
U nas co z tego że pik na teście był w środę jak sama owu była ponad 48h po :/ więc wspolzylismy idealnie na dziewczynke pomimo, że durne testy pokazywały dokładnie pozytywne ehhh no życie :)
Trzymam kciuki...

@leeleeth jak ja acie kobieto rozumiem. Ty nawet nie masz pojęcia jak ja Cię cholernie rozumiem i jednocześnie łącze się w tym 'niezrozumialym' a jednocześnie z tak okrutnym bólu mamy która nie zazna miłości tej wymarzonej płci ...
Ja już się pogodziłam. Już kocham ta moją dziadryge ale na sam widok małego chłopca serce zakluje z takiej bezsilności. Oczywiście że kocham i kochać będę bezgraniczną miłością każda córkę. Nikt i nigdy tego nie zmieni ale ta tęsknota na zawsze będzie w moim sercu i głowie.

Dziś byłam na wyjeździe z rodzinka, przysięgam KAZDA para miałam albo samych chłopców albo same dziewczynki. Ja już glupieje bo normalnie zaglądam ludziom do wózka - jak nawiedzona haha :D

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry