reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

@martoosia04 a może masz jakis mega mocny pik... A temp mierzona jak zawsze?? Mi np lekarz powiedział jak widzial mój wykres że musiała być owu wtedy co temp wskazywała a pozytywne testy były jeszcze prawie 2 dni i powiedziwl mi że mocny pik był..
Cycki opadają serce się kroi w domu armagedon w środę zjazd rodziny męża a synuś zapalenia ucha i gardla co 4h leki nie działają i gorączka daje czadu a mnie aż ściska jak on płaczę... A ja z nim.. I na teście biel.. Mam dość

reklama
@martoosia04 a może masz jakis mega mocny pik... A temp mierzona jak zawsze?? Mi np lekarz powiedział jak widzial mój wykres że musiała być owu wtedy co temp wskazywała a pozytywne testy były jeszcze prawie 2 dni i powiedziwl mi że mocny pik był..

Pik jest mega mocny, bo jak mierzę poziom LH to pokazuje od wczoraj 200! Dziś na wieczór to samo. Robiłam przed chwilą i wciąż tak samo mocno.

Co do poprawki, to wiecie, boję się tych szybkich męskich plemników. Że jak teraz [emoji173]️ to jeśli owu wciąż przede mną, to te męskie wygrają. [emoji849][emoji849]

Pik jest mega mocny, bo jak mierzę poziom LH to pokazuje od wczoraj 200! Dziś na wieczór to samo. Robiłam przed chwilą i wciąż tak samo mocno.

Co do poprawki, to wiecie, boję się tych szybkich męskich plemników. Że jak teraz [emoji173]️ to jeśli owu wciąż przede mną, to te męskie wygrają. [emoji849][emoji849]
Wg mnie jeśli Ci się bardzo nie spieszy z ciąża to odpuść.. Bo może dziś poprawisz a rano będzie owu...

Też idę takim tokiem myślenia [emoji23] co ma być, to będzie. I tak w tym miesiącu księżyc ma byc w męskim znaku, a dopiero we wrześniu w babskim, więc w następnym miesiącu mam większe parcie [emoji23][emoji23][emoji23]

Martoosia04 dzieki za link

Mam jeszcze jedno pytanie, od czytania w wujku google oszaleje

Jezeli test owu wyjdzie pozytywny to kiedy ❤ na chlopca? 12h po ? Czy pozniej? A moze po 12h i po 24h powtorzyc ❤ ?

Mam dwie dziewczynki, ktore zaplanowalam z najmniejszym szczegolem a teraz taki problem...

Martoosia04 dzieki za link

Mam jeszcze jedno pytanie, od czytania w wujku google oszaleje

Jezeli test owu wyjdzie pozytywny to kiedy ❤ na chlopca? 12h po ? Czy pozniej? A moze po 12h i po 24h powtorzyc ❤ ?

Mam dwie dziewczynki, ktore zaplanowalam z najmniejszym szczegolem a teraz taki problem...

Z tym planowanie chłopca to też nie takie 'hop'... Też mamy 2 córki, planowanego chłopca wyszła dziewczyna :D
U nas co z tego że pik na teście był w środę jak sama owu była ponad 48h po :/ więc wspolzylismy idealnie na dziewczynke pomimo, że durne testy pokazywały dokładnie pozytywne ehhh no życie :)
Trzymam kciuki...

@leeleeth jak ja acie kobieto rozumiem. Ty nawet nie masz pojęcia jak ja Cię cholernie rozumiem i jednocześnie łącze się w tym 'niezrozumialym' a jednocześnie z tak okrutnym bólu mamy która nie zazna miłości tej wymarzonej płci ...
Ja już się pogodziłam. Już kocham ta moją dziadryge ale na sam widok małego chłopca serce zakluje z takiej bezsilności. Oczywiście że kocham i kochać będę bezgraniczną miłością każda córkę. Nikt i nigdy tego nie zmieni ale ta tęsknota na zawsze będzie w moim sercu i głowie.

Dziś byłam na wyjeździe z rodzinka, przysięgam KAZDA para miałam albo samych chłopców albo same dziewczynki. Ja już glupieje bo normalnie zaglądam ludziom do wózka - jak nawiedzona haha :D

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry