reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Rozmawiałam ostatnio z moja babcia, i ona mi powiedziała że widać tak nam było pisane że mają być 3 dziewczynki i żebyśmy na sile tego chłopca nie robili. Ja w śmiech i mówię że nieee, że to koniec. Marzenie było o 3jce, szkoda tylko , że w takiej jednolitej konfiguracji .na co ona mi odpowiada że to dobrze, bo u nich każdy 3ci i 4rty chłopiec to tylko 'problemy' i widać tak u nas ma być żebyśmy byli dumni z córek... I tak potem z mężem myślimy i faktycznie. Ten najbardziej wyczekiwany chłopak zawsze był naprawdę ciężkim przypadkiem. Moja mama ma 2 siostry i 1 brata - szkoda mówić, moja teściowa 2 siostry i 1 brata - tragedia, moja ciocia 2 córki i 3 syn - jeszcze gorzej itd może my faktycznie poprostu jesteśmy skazani na to, żeby być dumni z córek a nie gonić za problemami syna...

Ehhh wiem wmawiam sobie ale co innego mi zostało :D

Ostatnia edycja:
Ja od soboty trzymam kwaśne ph, jeśli owu będzie w ciągu kilkunastu godzin to ok, ale jeżeli będzie później to mam nadzieję że ciąży z tego nie będzie o_O bardzo liczę na wrzesień...

Marzycielka- nie kochana wtedy lepiej nie brac LR,

Leeleeth - duzo mezowi dajesz moze troszke zmniejsz dawke , w sway grupach biora kobuety 2x450mg LR (faceci 3x450) i OLE 2x750 faceci, moze dlatego ciezej zajsc? Ja bym zmniejszyla dawki, i suple do 2dpo brac, takze normalnie daj i przerwa i znowu,

Marzycielka- nie kochana wtedy lepiej nie brac LR,

Leeleeth - duzo mezowi dajesz moze troszke zmniejsz dawke , w sway grupach biora kobuety 2x450mg LR (faceci 3x450) i OLE 2x750 faceci, moze dlatego ciezej zajsc? Ja bym zmniejszyla dawki, i suple do 2dpo brac, takze normalnie daj i przerwa i znowu,

My z takimi dawkami to dopiero pierwszy cykl [emoji6]
Ja brałam 2x750 lr i mąż 3x750 i ole 2x750
To pierwszy cykl po przerwie!
U mnie średnio wyszło w tym cyklu, rephresh mi nie trzyma pH, replens mi obniża do 3 [emoji23] niżej już nie wiem bo nie było jak zmierzyć.
Ale sadze, ze nic nie będzie.
Teraz czekac i wrzesień do pracy!

@Miciur-ka do 2dpo to facet ma brać czy kobieta tez?

Jak wakacje? Jak maluchy? Uspokoili sie?

reklama
Mnie dziś kłuje prawy jajnik. Ciekawa jestem jak wyjdzie dzisiejszy test owu. Poki co temp. nie wskazuje w ogóle żeby owu była. Poza tym dużym bólem lewego jajnika w sobote w sumie zero objawów jakiejkolwiek owu - prócz testów hiper ciemnych od trzech dni....

Do góry