reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
W pierwszej nie robiłam. W drugiej dostałam skierowania na badania prenatalne wiec jakby pappa tez była wymagana i zrobiłam , ale sama z siebie absolutnie. To tyllo statystka i liczby. Chyba najmniej miarodajne badanie prenatalne

Szczypiorkowa, mam jazdy takie ze cieszę się z trzeciej ciąży a po chwili po co nam to było. Boże aż mi wstyd to pisać. Wczoraj oglądałam materiał o chorym chłopcu i zaryczalam się ze zdrowie najważniejsze ze jak ja mogę płeć wybrzydzać itp ze wstyd mi za sama siebie i błagam o zdrowie , żeby dziś poczuć zazdrość i ukłucie w sercu jak widziałam mała dziewczynkę. Nie ogarniam :(

Skąd ja to wszystko znam. Powinni mnie zamykać przed @. Ale ten tydzień byłam w miarę grzeczna.

U mnie 1 dc. Zaczynam od nowa. Nowe zakupy suplementy i testy. Doradzcie jakie testy owu są dobre. Miałam te z allegro co po 50 sprzedają ( nie wiem co to za firma), niebieskie. Co używacie?

Szczypiorkowa, mam jazdy takie ze cieszę się z trzeciej ciąży a po chwili po co nam to było. Boże aż mi wstyd to pisać. Wczoraj oglądałam materiał o chorym chłopcu i zaryczalam się ze zdrowie najważniejsze ze jak ja mogę płeć wybrzydzać itp ze wstyd mi za sama siebie i błagam o zdrowie , żeby dziś poczuć zazdrość i ukłucie w sercu jak widziałam mała dziewczynkę. Nie ogarniam :(
Jak ja Cię doskonale rozumiem, mam identyczne wahania nastrojów...

Ja też mam takie dni, kiedy sama siebie upominam, że jaką ja jestem kobietą, żeby miec czelność życzyć sobie konkretnej płci dziecko, gdzie na świecie takie choroby i nieszczęścia. No ale nie ukrywajmy, każda ma marzenia. To chyba normalne.

reklama
Ehhh zobacz sobie mija taka dłuższą wypowiedź max 3/5 dni temu - napisałam dokaldnie to samo!:)
Że człowiek ma jako tako ułożone życie, wie na czym stoi i bam! Świadomie wzyztsko staje na głowie przez najmniejszego członka rodziny . Ja mam a ataki strachu ot 'co to bedzie' i 'jak my to ogarniemy jak teraz z 2jka bywa ciezko' a za 5 minut cieszę się tak bardzo że jestem w ciąży, za chwilę znów myślę że takie szczęście zdrowe dziecko a dwa dni później z takim smutkiem żalu że jednak nie chłopiec i tak w kółko.
Mam nadzieję że wsytssko zmieni się z momentem jak dostanę mała do rąk :)

Do góry