mihasiaaa
Fanka BB :)
Też mam nadzieję, ze to minie...O właśnie tez jestem nerwowa. Jakbym spojrzała na siebie z boku to żal... mam nadzieje ze to minie. Nie poznaje siebie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Też mam nadzieję, ze to minie...O właśnie tez jestem nerwowa. Jakbym spojrzała na siebie z boku to żal... mam nadzieje ze to minie. Nie poznaje siebie
Uuu znam to minie , chociaż ja nadal jestem bardzo wrażliwa na pierdoły na które normalnie nawet bym nie zworicla uwagiPowiem wam ze jestem w tej ciąży strasznie rozchwiana emocjonalnie. W zasadzie to sama nie mogę ze sobą wytrzymać
U nas na badaniach prenatalnych, zawsze najpierw pobierana jest krew na pappa, później jest usg prenatalne. Po 2 tyg mamy wyniki omawiane ze specjalistą od genetyki.Pytanie z innej beczki. Dziewczyny, które są w ciazy: robilyscie/ będziecie robić razem z USG prenatalnym test PAPPa?
Jak ja Cię doskonale rozumiem, mam identyczne wahania nastrojów...Szczypiorkowa, mam jazdy takie ze cieszę się z trzeciej ciąży a po chwili po co nam to było. Boże aż mi wstyd to pisać. Wczoraj oglądałam materiał o chorym chłopcu i zaryczalam się ze zdrowie najważniejsze ze jak ja mogę płeć wybrzydzać itp ze wstyd mi za sama siebie i błagam o zdrowie , żeby dziś poczuć zazdrość i ukłucie w sercu jak widziałam mała dziewczynkę. Nie ogarniam
Ehhh zobacz sobie mija taka dłuższą wypowiedź max 3/5 dni temu - napisałam dokaldnie to samo!Szczypiorkowa, mam jazdy takie ze cieszę się z trzeciej ciąży a po chwili po co nam to było. Boże aż mi wstyd to pisać. Wczoraj oglądałam materiał o chorym chłopcu i zaryczalam się ze zdrowie najważniejsze ze jak ja mogę płeć wybrzydzać itp ze wstyd mi za sama siebie i błagam o zdrowie , żeby dziś poczuć zazdrość i ukłucie w sercu jak widziałam mała dziewczynkę. Nie ogarniam