reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Aha, no to faktycznie silny ród kobiecy u Was w rodzinie :) W którym tygodniu jest?

No właśnie - mąż stwierdził, że po obu stronach kobiety są porostu nie zniszaczalne :D nie ukrywam, że jednak wolałabym aby było inaczej i w końcu przepuścili jakiś plemnik męski ;)

Aktualnie chyba 14tydzien, przepraszam nie jestem pewna bo ona sama musiała liczyć dokaldnie i sami się też bardzo późno dowiedzieli. :)

No właśnie - mąż stwierdził, że po obu stronach kobiety są porostu nie zniszaczalne :D nie ukrywam, że jednak wolałabym aby było inaczej i w końcu przepuścili jakiś plemnik męski ;)

Aktualnie chyba 14tydzien, przepraszam nie jestem pewna bo ona sama musiała liczyć dokaldnie i sami się też bardzo późno dowiedzieli. :)
Zazdroszczę Waszym córką, będą miały taką super ekipę do spotkań, plotek i imprez, ze szok!

U mnie w rodzinie też same silne kobiety, a przez nas z M. zwiększyliśmy ilość chłopców bo tak, to każda ma córki [emoji23] (od mojej strony)

Kochane... Tylko wy możecie mnie pocieszyć... Życie naprawde robi mi na złość... Owu się przesunela.. Niby tylko o 1 dzień bo dziś wychodzi pozytyw ale wierzycie w to że uda się nam z odstepem 3 dni po 10 dniowej abstynencji??, :( :(

Kochane... Tylko wy możecie mnie pocieszyć... Życie naprawde robi mi na złość... Owu się przesunela.. Niby tylko o 1 dzień bo dziś wychodzi pozytyw ale wierzycie w to że uda się nam z odstepem 3 dni po 10 dniowej abstynencji??, :( :(

Łeeee jakby Ci się z 5 dni przesunęła to ja bym się zaczęła zastanawiać ;) moja sąsiadka urodziła córkę z współżycia w 6dni przed owu (!!!), Przyjaciółka ma syna z króliczków w teoretycznie 3 dni przed owu (planowana córka ) a owu jej się jeszcze przesyłek o 2 dni. Więc odstęp 5 dni ;)
Jak mieliście takie uniosle chwile z mężem to ja bym jeszcze bardziej stawiała na to że się udało ;) hahaha ja swojemu też 1x coś takiego zrobiłam - jego mina BEZCENNA :D jak już urodzę i się ogarnę mentalne i fizycznie również planuje go porwać :D haha

Grabciu a nie możesz poprawić dziś?
Szczerze to u kogoś słyszę historie ileś dni przed Ale u nas w trzech ciążach nie dało rady

Dziewczyny, tak jak pisałam wcześniej to żeby być pewnym że się u kogoś sprawdza albo nie to trzeba znać datę poczęcia. To nie są daty od-do. Ale tak jak piszecie, zarówno tą jak i każdą inną metodę trzeba traktować z przymrużeniem oka ;-)

reklama
Do góry