reklama
Domi33 czesc- przykro mi z powodu poronienia, z tym zawsze ciezko sie pogodzic, zawsze sa mysli co by bylo gdyby ale.. jaki mamy na to wpływ?! moim zdaniem nie masz co sie sugerowac metoda jonasa, moj drugi syn z kazdej metody byl dziewczynka, jonasa, kalendarzy chińskich, i innych wszelakich tabelek nt.płci - grubego planowania ze wszystkin czym sie dalo i i tak syn i tak, nawet wyliczenia z programem ksiezycowym podemnie prywatnie wychodziło córa , jest siusiak -ja w to nie wierze generalnie
,
martoosia04
Fanka BB :)
Na wierzę, w to, że każdemu z nas coś jest pisane i my, możemy sobie chciec, a i tak Los zadecyduje za nas.
Ja tam jednak stosunek przed owu zostawiam, dorzucam ole i saw palmetto jak tylko przyjdą.
A jak to się ma z tą lukrecja?
Ja tam jednak stosunek przed owu zostawiam, dorzucam ole i saw palmetto jak tylko przyjdą.
A jak to się ma z tą lukrecja?
Martoosia- normalna dawke sie bierze i 400 jest juz 100% zapotrzebowania, wiec nie ma potrzeby brac 800 bo to nie jest dziewczynkowe tylko zdrowe na płod a mega duze dawki folicu juz po kilka tys. Biora Kobiety ktore staraja sie miec ciaze mnogą , LR - tak to lukrecja, koniecznie dodaj Olive leaf extract bo to super zmienia % plemnikow na szale dziewczynkowa wiec why not
,
Tak kiedys bylo ze sie bralo magnez i cytrynian wapna ale juz tego nie biora, bo byla mala skutecznosc czyli duzo failed sways, w tym ja tez bralam probojac ustrzelic corke i tez nie wyszlo
, ale na wszystkich zagranicznych forach , magnez i wapn nie stosuje sie na starania o corke, a dodatkowy potas bierze sie na starania chłopiece, sod to samo na chłopca , to jest jakby troche stara rozpiska to juz wszystko zdazylo ewoluowac i posunac sie dalej, tylko kilka z tych podpunktow sie teraz uzywa na dziewczynke, bardzo dobry % ma branie lukrecji przez obojga ,
A pokaz sklad tej lukrecji z tylu, ale jak ma 250 to tak musisz wybrac tyle zeby bylo dla Ciebie 900mg
Tak kiedys bylo ze sie bralo magnez i cytrynian wapna ale juz tego nie biora, bo byla mala skutecznosc czyli duzo failed sways, w tym ja tez bralam probojac ustrzelic corke i tez nie wyszlo
A pokaz sklad tej lukrecji z tylu, ale jak ma 250 to tak musisz wybrac tyle zeby bylo dla Ciebie 900mg
Grabcia-nie martw sie kochana , 3 dni jak maja przezyc to plemniki przezyja, nie stresuj sie staraj sie nie myslec , bedzie dobrze, znam kilka babeczek ktore.maja corki z cut off 7 dni !! 7! Rzeznia ! Bo czlowiek nie pomysli ze tyle moze przezyc taki cwany plemniczek a tu proszę
hehe, bedzie dobrze, jak sie ma zajsc to sie zajdzie, czasem trzeba poczekac ale dasz rade, nie panikuj, fajnie spedzilas z mezem czas, i to sie liczy
Wybaczcie dziewczyny ze tak slabo jestem, i tak odpisuje kilka postow ale robie tak bo mi zawsze skasuje jak sie wyprodukuje w jednym hehe
Kitqa- powodzenia z kupnem auta, przymierz foteliki dziewczyn przed kupnem to zobaczysz ile faktycznie bedziecie mieli miejsca, ale zmiana bo teraz ja mysle wlasnie o kombi dla naszej rodzinki a czemu rezygnujecie juz z kombi? Mi to wlasnie albo kombi albo przyczepka za sedanem na cały krap hahah
Anija- to juz duze twoje chlopaki wlasnie nie pamietalam ile maja latek , och jak ja bym chciala zeby moi tacy byli, jeszcze teoche poczekam ale mam chlopakow z mniej wiecej podobna roznica wieku tylko mniejszych bo starszy ma 5 hehe, a z siostra moze warto jakos ja zbadac tylko jak namowic?
Szczypiorkowa- a ja ci tam zazdroszcze corki
, i fajnie macie, w ogole masz taki zestaw jaki ja myslalam.ze tez bede miala [emoji23], zawsze.mialam jakies wyobrazenie ze bede miala 3 corki a tu lipa [emoji23] siurki same [emoji14] , ale licze na to ze z egs dam rade, moze ty sie kiedys zdecydujesz na egs
jak dziewczyny troche podrosna
,
Domi-mi z tego kalendarza wychodzi moj mlodszy syn jako corka (jak mowilam) , chyba bardziej wierza osoby ktorym sie pokrywa, ale w moich staraniach bralam pod uwage fazy ksiezyca suple, chinskie kalendarze i co - i tak nic nie pomoglo - wiec teraz nawet nie patrze bo strasznie liczylam na to w ciazy #2
Milego wieczoru dziewczyny!
Wybaczcie dziewczyny ze tak slabo jestem, i tak odpisuje kilka postow ale robie tak bo mi zawsze skasuje jak sie wyprodukuje w jednym hehe
Kitqa- powodzenia z kupnem auta, przymierz foteliki dziewczyn przed kupnem to zobaczysz ile faktycznie bedziecie mieli miejsca, ale zmiana bo teraz ja mysle wlasnie o kombi dla naszej rodzinki a czemu rezygnujecie juz z kombi? Mi to wlasnie albo kombi albo przyczepka za sedanem na cały krap hahah
Anija- to juz duze twoje chlopaki wlasnie nie pamietalam ile maja latek , och jak ja bym chciala zeby moi tacy byli, jeszcze teoche poczekam ale mam chlopakow z mniej wiecej podobna roznica wieku tylko mniejszych bo starszy ma 5 hehe, a z siostra moze warto jakos ja zbadac tylko jak namowic?
Szczypiorkowa- a ja ci tam zazdroszcze corki
Domi-mi z tego kalendarza wychodzi moj mlodszy syn jako corka (jak mowilam) , chyba bardziej wierza osoby ktorym sie pokrywa, ale w moich staraniach bralam pod uwage fazy ksiezyca suple, chinskie kalendarze i co - i tak nic nie pomoglo - wiec teraz nawet nie patrze bo strasznie liczylam na to w ciazy #2
szczypiorkowa12345
Grabcia-nie martw sie kochana , 3 dni jak maja przezyc to plemniki przezyja, nie stresuj sie staraj sie nie myslec , bedzie dobrze, znam kilka babeczek ktore.maja corki z cut off 7 dni !! 7! Rzeznia ! Bo czlowiek nie pomysli ze tyle moze przezyc taki cwany plemniczek a tu proszęhehe, bedzie dobrze, jak sie ma zajsc to sie zajdzie, czasem trzeba poczekac ale dasz rade, nie panikuj, fajnie spedzilas z mezem czas, i to sie liczy
Szczypiorkowa- a ja ci tam zazdroszcze corki, i fajnie macie, w ogole masz taki zestaw jaki ja myslalam.ze tez bede miala [emoji23], zawsze.mialam jakies wyobrazenie ze bede miala 3 corki a tu lipa [emoji23] siurki same [emoji14] , ale licze na to ze z egs dam rade, moze ty sie kiedys zdecydujesz na egs
jak dziewczyny troche podrosna
,
Ja zawsze znów myślałam że będę mieć Wasz model rodziny tzn dwóch chłopców a najlepiej trzech
Dziś usłyszałam 4x że mamy taaaki babiniec, s mąż usłyszał że jej umie robic 'prawdziwych dzieci' i się tak wkurzył że nie wytrzymał i poscil wiązankę ... A jego wkurzyć jest naprawdę cholernie ciężko. Wytłumaczył ów Panu że przegial, że dziecko jest zdrowe, że kazde dziecko zasługuje na to zeby było szanowane i to ci powiedział było jedną z najgłupszych rzeczy jakie usłyszał itd facet przeprosił ale co z tego jak oboje wiemy że powiedział to na odwal się a w rzeczywistości faktycznie tak myśli. Ignorant .
Oooo jak ja to znam... Tam do 12tyg nie wykonuje się żadnych badań, kiedy tam pracowałam - dodam że pośród kadry medycznej i nie ty !- usłyszałam że tj selekcja naturalna i żebym specjalnie nei rozpaczlala jeśli poronienia do tego czasu bo to przecież nie jest dziecko tylko zlepek komórek . Na moja odpowiedź dlaczego tak mówią , bo dla mnie skoro bije serce to już jest 'ktos' , tworzy się dziecko usłyszałam śmiech... Przysięgam myślałam, że pozabijam współpracowników ehhh
Ale czego spodziewać się po kraju, w którym człowiek z mgr odnośnika naszej ASP pyta czy jak stanie na jednym końcu UK będzie widział brzeg Polski, albo czy u nas księżyc świeci podobnie jak u nas itp... :/ Dramat :/ ostatnio musiałam tam lecieć też w sprawach służbowych ale już delegowana z Pl to mam wrażenie że ludzie którzy pracują na taśmach są duuuuzo bardziej inteligentnej niż Ci po studiach... Nie chcę chrazic nikogo !
Ja też pracuję w szpitalu.... jestem położną ;-) A badanie robiłam na własny koszt, bo mnie wysmiali że po co mi to itp.
Domi33 czesc- przykro mi z powodu poronienia, z tym zawsze ciezko sie pogodzic, zawsze sa mysli co by bylo gdyby ale.. jaki mamy na to wpływ?! moim zdaniem nie masz co sie sugerowac metoda jonasa, moj drugi syn z kazdej metody byl dziewczynka, jonasa, kalendarzy chińskich, i innych wszelakich tabelek nt.płci - grubego planowania ze wszystkin czym sie dalo i i tak syn i tak, nawet wyliczenia z programem ksiezycowym podemnie prywatnie wychodziło córa , jest siusiak -ja w to nie wierze generalnie,
Miciur-ka tak jak mówię, każdą metodę trzeba traktować z przymrużeniem oka, ale przynajmniej będę mieć świadomość że zrobiłam co mogłam żeby pomóc tym żeńskim plemniczkom ;-)
reklama
szczypiorkowa12345
Ja też pracuję w szpitalu.... jestem położną ;-) A badanie robiłam na własny koszt, bo mnie wysmiali że po co mi to itp.
No to tym bardziej
Ja sama nie jestem w zespole medycznym ale pracuje/pracowalam w takim otoczeniu i nie tylko
Podziel się: