reklama
martoosia04
Fanka BB :)
Martoosia-tez nic nie widze.ile masz dpo?
Leeleeth- no troche płasko, a te 2 pomiary to pominelas bo zaburzone czy wcale nie mierzyłas ? Ale mimo ze plasko to i tak widzialam.takie wykresy i zakonczone ciaza , mysle jak dziewczyny ze troche szybko, jeszcze moze cos wyskoczyc na tescie - kciuki trzymam !
Leeleeth- no troche płasko, a te 2 pomiary to pominelas bo zaburzone czy wcale nie mierzyłas ? Ale mimo ze plasko to i tak widzialam.takie wykresy i zakonczone ciaza , mysle jak dziewczyny ze troche szybko, jeszcze moze cos wyskoczyc na tescie - kciuki trzymam !
martoosia04
Martoosia-tez nic nie widze.ile masz dpo?
4dpo już dziś. Śluz do tego czasu biały/kremowy, bóle podbrzusza jak na @, dziś temp 37,0
Oszaleć idzie!
szczypiorkowa12345
@Wymarzona C
Oooo jak ja Cię doskonale rozumiem !!!
U nas jzu niecałe 3msc do porodu ale naprawdę ile się cieszę tyle się boje , boję się nie tyle obowiązku co tego że nawet nieswiadonie odsunęłe najstarszą
Ogromnie musiałam się pilnować jak się urodziła teraz M. a i tak siła rzeczy moja pierworodna wiem że czuła się pominięta za to z obserwacji widzę że im młodszą - starsza tym łatwiej i szybciej adaptuje się do nowej rzeczywistości.
Sama ogromnie się denerwuje jak to będzie...
I widzę też że wbrew temu że chcemy mieć dwie różne płcie łatwiej dzieci nawiązują kontakt i szybciej znajdują 'wspolny język ' dzieci tej samej płci.
Oooo jak ja Cię doskonale rozumiem !!!
U nas jzu niecałe 3msc do porodu ale naprawdę ile się cieszę tyle się boje , boję się nie tyle obowiązku co tego że nawet nieswiadonie odsunęłe najstarszą
Ogromnie musiałam się pilnować jak się urodziła teraz M. a i tak siła rzeczy moja pierworodna wiem że czuła się pominięta za to z obserwacji widzę że im młodszą - starsza tym łatwiej i szybciej adaptuje się do nowej rzeczywistości.
Sama ogromnie się denerwuje jak to będzie...
I widzę też że wbrew temu że chcemy mieć dwie różne płcie łatwiej dzieci nawiązują kontakt i szybciej znajdują 'wspolny język ' dzieci tej samej płci.
szczypiorkowa12345
Dziewczyny powtórzę się , mi pozytywne testy z dziewczynami wychodziły nawet w 3/4 dni po spodziewanej @ i to takie cień - cienia. Teraz było wyjątkowo inaczej - bo miał być chlopak hahaha
baby_girl
U nas przy dwóch chłopcach jest tak, że może i faktycznie lepiej się dogadują niż jakby któryś z nich był dziewczynką, ale te wojny o auta, czołgi, samoloty... Awantury, bo i jeden i drugi chce wziąć do zabawy akurat TO auto, kupujemy podwójnie te same zabawki, ale średnio to działa hehe i tak zawsze sobie wyobrażam jak to by było mieć i córeczkę - oni z autem (pewnie z awanturą o nie, ale pomijam) a ona z lalką i błoga sielanka ach marzenia
belle81
"a ona z lalką..." marzenieU nas przy dwóch chłopcach jest tak, że może i faktycznie lepiej się dogadują niż jakby któryś z nich był dziewczynką, ale te wojny o auta, czołgi, samoloty... Awantury, bo i jeden i drugi chce wziąć do zabawy akurat TO auto, kupujemy podwójnie te same zabawki, ale średnio to działa hehe i tak zawsze sobie wyobrażam jak to by było mieć i córeczkę - oni z autem (pewnie z awanturą o nie, ale pomijam) a ona z lalką i błoga sielanka ach marzenia
Zazwyczaj młodsze bierze przykład ze starszego i jeśli w domu są chłopięce zabawki to córcia też się będzie nimi bawiła
Moja siostra ma parke z różnicą 5 lat i co....córa to chłopczyca. Żadnego różu,kokardek,brokaty...nic- getry i włosy w kucyku. I ciesz się że masz dziewczynkę
A mój młodszy taki strojniś. Od trzech lat sam skrupulatnie dobiera sobie garderobe zwracając uwagę na kolory i to co do czego pasuje. Jest bardzo wrażliwy i uczuciowe i wylewny w okazywaniu miłości. Cała ja
Także nie ma reguły
Ostatnia edycja:
belle81
Albo jakiś stres lub wakacje namieszały Ci w cyklu,albo coś jest na rzeczy4dpo już dziś. Śluz do tego czasu biały/kremowy, bóle podbrzusza jak na @, dziś temp 37,0
Oszaleć idzie!
Jak nie daje Ci to spokoju zrób betę będziesz miała wszystko jasne. 4 dni po terminie @ powinno już wyjść. Albo rybka albo pipka
reklama
Luisa2018
Mi to się alurat marzy córka chłopczyca :-) lubię szarości czernie. Jakoś motyw kucyka pony i helo kity mnie odstrasza chociaż wiem ze dzieci maja swoje gusta i ja z nimi nie mam zamiaru walczyć :-) ale tyle widzę fajnych sukieneczek w paseczki , szare, brązowe... no cóż
Podziel się: