reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Fajnie. Mowie moj to nie daje rady i nigdu nie dawal az dziwne ze on ma dwoch synow

Może spróbuj trzy dni pod rząd ? Może da radę i będę króliczki [emoji6]

U mnie sie pokićkał cykl, trwał 22dni mimo luteiny. Lipa straszna!
Wróciłam do diety i pierwsze co rzuciło mi sie w oczy to ze nadal trzymałam dietę mimo nie pilnowania, pierwsze wpisy w apce i procenty sie trzymały same [emoji23]
Matko jak to w głowie siedzi [emoji86]

Leeleth chyba w nawyk to wchodzi ja jak zaszłam to pomyślałam sobie co zjem hehe a w sumie oprócz tego ze zjadłam troszkę wołowinkę i więcej owoców to trzymam się diety haha :)

A co do króliczków to kredka zrób jak leeleth mówi 3 dni pod rząd. Myśle ze nieważne czy 3 czy 9. Ja zrobiłam 9 bo nie miałam pojęcia kiedy owu i mąż nie chciał stracić tego cyklu wiec jak mnie tylko coś zakuło w jajniku to jazda hehehe

U nas było mechanicznie. Myśle ze
Max 3 cykle byśmy tak dali radę. Chwała Bogu ze wyszło w 1 hehehe

To nie te lata już hahaha

Ale mąż się zawziął bo kolega mu powiedział ze tak dwie córki zrobił hahah
My też ! 2 córki króliczkowe :D 3cia zupełnie inaczej ale my skazani jesteśmy na tutu z brokatem hahaha :D

Dziewczyny a króliczki to do samej owulacji czy kończyć 2 dni przed.Bo w sumie i tak muszę odczekać przynajmniej do sierpnia ale co tam strategie mogę sobie układać.Bo tylko plany i nadzieja pozwala mi przetrwać po poronieniu.
I czym więcej czytam tym mniej wiem.Czy lepsze króliczki czy 2dni przed.

reklama
Leeleeth nie martw sie nie tylko u Ciebie dziwne cykle sa bo i U mnie już jest 32dc a @ ani widu ani slychu. A miałam nadzieję że się wszystko unormuje i będzie ok a tu blada d..a i pewnie znowu będzie luteina na uregulowanie cyklu.
Alex my też będziemy na króliczki bo nie mam sił i nerwów do śledzenia kiedy owu itp dlatego też gdy tylko pojawi się śluz plodny jedziemy codziennie aż mój m padnie :-D
A z drugiej strony chce też szybko zajść w ciąże bez względu już na płeć. Jakoś to dramatyczne doświadczenie wyleczylo mnie z tego pragnienia na siłę córki, nawet gdy widzę malutkie dziewczynki już nie czuję tego co wcześniej, tego klucia w sercu. Oczywiście marzenie zostanie do końca ale Jedyne czego teraz pragnę to być w zdrowej donoszonej ciąży i urodzić zdrowego bobasa :)

Do góry