reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
13/9/8 lat (ta ostatnia też nie planowana).

Dziewczyny wiadomo, że się ogarnie ale jak ją słyszę to normalnie ledwo żywa. Sytuacja trudna. Ale myślę że jednak będzie radość :)
Ej,myślałam że starsze. Ale jednocześnie wystarczająco duże aby pomóc mamusi w opiece nad maluszkiem;)
Wiadomo że każde nieplanowane dziecko to szok bo każdy odpowiedzialny rodzic zna konsekwencje posiadania dzieci. Oczywiście ze będzie radość,musi być ;)

Belle-zazdroszczw im tak bym wlasniw chciala 2 dziewczybki i 2 chlopcow hehe :D , ale z 2 str. Czlowiek juz odchowal zaraz 40 a tu znowu pieluchy,

Szczypiorkowa-no gratulacje dla nich bedzie dobrze , urodzi wychowa , powiem ci ze sie nie dziwie bo ja teraz mysle ze nie mam juz sily na następne a co dopiero osoba z 3 dzieci ,

Martoosia- kiedys leeleeth dala link z apteki i tu sa - Link do: Rephresh sanol żel dopochwowy z aplikatorem 9 szt.

Btw. Leeleeth co tam u was?

Ona najbardziej boi się opinii publicznej, czy dziecko będzie zdrowe ze względu na ich wiek, jak to ogarnie bo ma bardzo dobrą pracę ale częste wyjazdy więc wiadomo że później odpada , jak zareaguje jej najstarsza córka która aktualne ma książkowy bunt nastolatki itd tysiąc niepewności .
Pocieszamy ja wszyscy, ona wie że że się ułoży ale strach jednak robi swoje - i wcale się jej nie dziwię :)
Może się się chłopak :D

Ona najbardziej boi się opinii publicznej, czy dziecko będzie zdrowe ze względu na ich wiek, jak to ogarnie bo ma bardzo dobrą pracę ale częste wyjazdy więc wiadomo że później odpada , jak zareaguje jej najstarsza córka która aktualne ma książkowy bunt nastolatki itd tysiąc niepewności .
Pocieszamy ja wszyscy, ona wie że że się ułoży ale strach jednak robi swoje - i wcale się jej nie dziwię :)
Może się się chłopak :D
A pieprzyć opinie publiczną:D Jeśli jest chodź w połowie tak ostra jak Ty to weźmie to na klatę;)
Wiek nie obliguje od razu do chorób genetycznych. Na to niestety nie ma gwarancji nawet młode mamy...ale to wiadomo. Dziś kobiety robią kariery a potem dzieci. I ta 40 na liczniku z niczego nie zwalnia.
Przypominam że ja mam 37 i chcę,bardzo chcę być w ciąży i mieć maleństwo. I im więcej o tym myślę tym więcej mam na to siły. I w poważaniu mam opinię ludzi::p

reklama
A jej córki...? Gwarantuje Ci ze we trzy będą stały przy kołysce;)
13 to trudny wiek ale czy taki czy inny powód do fochów ;)

Do góry