szczypiorkowa12345
Fanka BB :)
Apteka, zielarski, i w większych sklepach typu TescoA gdzie kupić taka herbatkę?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Apteka, zielarski, i w większych sklepach typu TescoA gdzie kupić taka herbatkę?
hej, mój lekarz też się zaśmiał jak dopytywałam go o planowanie płci, ale o dziwo w sieci można znaleźć filmiki o tym gdzie wypowiadają się lekarze i potwierdzają np teorie ze przed owulacją dziewczynka w trakcie i po chłopak. Gubię się w tym. Tylko, że na logike jakby tak można było, to sam monitoring cyklu by załatwiał sprawe i by to powszechnie bylo wiadome.
Ja mam chłopca wymarzonego, fakt ze starałam się w trakcie i po owulacji, teraz chciałabym córeczkę, starania zaczynamy na jesieni, ale wiem że to by było za wielkie szczęście. Teraz rzucają mi się w oczy same mamy z dwoma chłopakami
Dojrzewam i zaakceptowałam tą myśl że mogę być mamą dwóch łobuziaków.... jeszcze rok temu byłaby to dla mnie przykrość. Tymbardziej, że otoczenie gada "to co teraz siostrzyczka dla małego?" itp.
Zaakceptowalam to, więc mogę się starać o drugie dziecko
Ja na pierwszej wizycie w 6+4 bodajże też nie słyszałam serca ale lekarka pokazala że boije. Tzn pokazała krople która ponoć pulsowała nasza w 22 tyg ma 450gSzczypiorkowa gratuluję zdrowej Izy. Faktycznie nie da się zaplanować płci. Co ma być to będzie
Ja wczoraj nie powstrzymalam sie i byłam na wizycie. Sama do końca nie wiem czy jeszcze to serduszko było czy nie było, bo maluszek ma 2 mm ginka powiedziała, że widać serce, ale jeszcze nie da się posłuchać to w końcu nie wiem czy biło czy nie biło. Dostałam zestaw badań do zrobienia i wizyta 02.07 na NFZ, a 04.07 u tej kobitki co wczoraj