reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Byłam dziś w pracy przedłużyć L4, oczywiście z racji że już ciąża dość widoczna padło pytanie o płeć. Mówię że zdrowa córa - mina ludzi bezcenna. Conajmniej jakbym im rodzinę wybiła a ja sama była przeznaczona na ogień wieczny i piekielny . Wrrrr... Jedna z pań aż skomentowała ''o takie jest życie, czasem takie rzeczy nas spotykają i to nie jest nasza wina. '. No ku#a ręce opadaja. Oczywisxie wytłumaczyłam że dla nas to zsnd atrafedia i dziecko zdrowe ale mam wrażenie że jakos jakby mi nie wierzyli ?!
Tak więc cudowny weekend ... Plis obie moje córki dziś obudziły się z 38.5 oraz 38 oraz gorączki - wrrreee

Co za ludzie... zamiast cieszyć się ze zdrowej dzidzi to wybrzydzają. Jasne, fajnie byłoby gdyby był u Was chłopiec do kompletu, ale kiedy człowiekowi udaje się po dłuższych staraniach to wiadomo że kwestia płci schodzi na dalszy plan.

Współczuje choroby. Nieciekawy początek wakacji.

reklama
Co za ludzie... zamiast cieszyć się ze zdrowej dzidzi to wybrzydzają. Jasne, fajnie byłoby gdyby był u Was chłopiec do kompletu, ale kiedy człowiekowi udaje się po dłuższych staraniach to wiadomo że kwestia płci schodzi na dalszy plan.

Współczuje choroby. Nieciekawy początek wakacji.

Ano są ludzie których nie pasuje mi określać bo poleciałyby same epitety a jednak to moje miejsce pracy hahaha :D zycie.

Dziś segregowałam ciuszki. I odlozylam te chłopięce piękne, cudowne , niebieskie dresiki które kupiłam w lutym. Jednyna rzecz jaką kiedykolwiek kupiłam chłopięca dla siebie ... Ehh nie zaczarowalam rzeczywistości:) ale chcę je oddać / sprzedać - muszę bo wiem że za każdym razem kiedy je znajde, to 'to uczucie' będzie się odzywać, że jednak nie będzie już komu ubrać.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry