reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Szczypiorkowa a nie kusilo Cie zeby isc d kogos innego na podejrzenie plci? Ja bym chyba.nie wytrzymała ;)
No właśnie, ty to jednak twarda sztuka jesteś [emoji51] ja bym tyle nie wytrzymala [emoji12]
@belle81
Dzieki za radę, oczywiscie że będę szukać najbardziej podobają mi się coletto, bebetto, adamex, i anex i dzis już avanger camarelo jak go zobaczyłam w sklepie był też cudny pinio czy pini ale firmy nie znam...
A długo czekalyscie dziewczyny te co urodziły oczywiście... Na wypłatę becikowego i 500 plus na maluszka?? Tak z ciekawości pytam..

No właśnie, ty to jednak twarda sztuka jesteś [emoji51] ja bym tyle nie wytrzymala [emoji12]
@belle81
Dzieki za radę, oczywiscie że będę szukać najbardziej podobają mi się coletto, bebetto, adamex, i anex i dzis już avanger camarelo jak go zobaczyłam w sklepie był też cudny pinio czy pini ale firmy nie znam...
A długo czekalyscie dziewczyny te co urodziły oczywiście... Na wypłatę becikowego i 500 plus na maluszka?? Tak z ciekawości pytam..
Ja młodszą mam z 3 go marca i w tym samym msc dostdostam becikowe i 500+, jak się wyrobicie z porodem do 15stego i z nadaniem nr PESEL to w tym samym msc jak nie to na następny :D
Tak więc cisnąć trzeba matka hahaha :D

Szczypiorkowa a nie kusilo Cie zeby isc d kogos innego na podejrzenie plci? Ja bym chyba.nie wytrzymała ;)

Czy ja wiem... Jakoś tak przyjęłam do wiadomości ta dziewczynkę , że stwierdziłam że to przecież nic nie zmieni :D i tak jakoś zleciało. A że ja cały cSs mam .motorek w dupcie to czas leci nawet nie wiem kiedy :)

Czy ja wiem... Jakoś tak przyjęłam do wiadomości ta dziewczynkę , że stwierdziłam że to przecież nic nie zmieni :D i tak jakoś zleciało. A że ja cały cSs mam .motorek w dupcie to czas leci nawet nie wiem kiedy :)
Ja żałuję, ze to Nifty jest takie drogie. Jakby kosztowalo z 500 zł, to bym wydala i zalatwila sprawę z prenatalnymi i płcią.

Nawet nie wiesz jak Cię rozumiem i myślę tak samo.
Sama skłaniam się do postanowienia żeby nie podglądać dzidzusia(jak już będę w ciąży) Niech będzie niespodzianką od początku do końca. Trzeba cieszyć się ciąża i czekać na dziecko a nie dorabiać sobie stresów ;)

reklama
Belle81 byłoby łatwiej gdyby mąż nie miał pracy zmianowej i jak ma nocny dyżur to trzeba na sile przed :/ a dzieci nie śpią lol :-)
Moj maz tak codziennie nie daje rady [emoji14] wytrwalych macie mezy [emoji14]
Wiadomo że jak praca zmianowa to z siłami witalnymi trudniej.
U nas mąż sam normuje sobie czas pracy więc jest ok. To ja czasem mam dosyć po całym dniu,a on ciągle w formie :D

Do góry