reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Szczypiorkowa a nie kusilo Cie zeby isc d kogos innego na podejrzenie plci? Ja bym chyba.nie wytrzymała ;)
No właśnie, ty to jednak twarda sztuka jesteś [emoji51] ja bym tyle nie wytrzymala [emoji12]
@belle81
Dzieki za radę, oczywiscie że będę szukać najbardziej podobają mi się coletto, bebetto, adamex, i anex i dzis już avanger camarelo jak go zobaczyłam w sklepie był też cudny pinio czy pini ale firmy nie znam...
A długo czekalyscie dziewczyny te co urodziły oczywiście... Na wypłatę becikowego i 500 plus na maluszka?? Tak z ciekawości pytam..

No właśnie, ty to jednak twarda sztuka jesteś [emoji51] ja bym tyle nie wytrzymala [emoji12]
@belle81
Dzieki za radę, oczywiscie że będę szukać najbardziej podobają mi się coletto, bebetto, adamex, i anex i dzis już avanger camarelo jak go zobaczyłam w sklepie był też cudny pinio czy pini ale firmy nie znam...
A długo czekalyscie dziewczyny te co urodziły oczywiście... Na wypłatę becikowego i 500 plus na maluszka?? Tak z ciekawości pytam..
Ja młodszą mam z 3 go marca i w tym samym msc dostdostam becikowe i 500+, jak się wyrobicie z porodem do 15stego i z nadaniem nr PESEL to w tym samym msc jak nie to na następny :D
Tak więc cisnąć trzeba matka hahaha :D

Szczypiorkowa a nie kusilo Cie zeby isc d kogos innego na podejrzenie plci? Ja bym chyba.nie wytrzymała ;)

Czy ja wiem... Jakoś tak przyjęłam do wiadomości ta dziewczynkę , że stwierdziłam że to przecież nic nie zmieni :D i tak jakoś zleciało. A że ja cały cSs mam .motorek w dupcie to czas leci nawet nie wiem kiedy :)

Czy ja wiem... Jakoś tak przyjęłam do wiadomości ta dziewczynkę , że stwierdziłam że to przecież nic nie zmieni :D i tak jakoś zleciało. A że ja cały cSs mam .motorek w dupcie to czas leci nawet nie wiem kiedy :)
Ja żałuję, ze to Nifty jest takie drogie. Jakby kosztowalo z 500 zł, to bym wydala i zalatwila sprawę z prenatalnymi i płcią.

Nawet nie wiesz jak Cię rozumiem i myślę tak samo.
Sama skłaniam się do postanowienia żeby nie podglądać dzidzusia(jak już będę w ciąży) Niech będzie niespodzianką od początku do końca. Trzeba cieszyć się ciąża i czekać na dziecko a nie dorabiać sobie stresów ;)

reklama
Belle81 byłoby łatwiej gdyby mąż nie miał pracy zmianowej i jak ma nocny dyżur to trzeba na sile przed :/ a dzieci nie śpią lol :-)
Moj maz tak codziennie nie daje rady [emoji14] wytrwalych macie mezy [emoji14]
Wiadomo że jak praca zmianowa to z siłami witalnymi trudniej.
U nas mąż sam normuje sobie czas pracy więc jest ok. To ja czasem mam dosyć po całym dniu,a on ciągle w formie :D

Do góry