mihasiaaa
Fanka BB :)
Ogromne gratulacjeHej dziewczyny
My już po badaniach mamy zdrowego 100% chłopca[emoji12][emoji7]
Zobacz załącznik 866472
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ogromne gratulacjeHej dziewczyny
My już po badaniach mamy zdrowego 100% chłopca[emoji12][emoji7]
Zobacz załącznik 866472
No też próbuje sobie tak przetłumaczyć. Dzięki A Ty kiedy wizyta?Mihasiaaa każda ciąża jest inna i nie wszystkie objawy ciążowe muszą występować. To że nie masz objawów nie znaczy, że coś jest nie tak. Trzymam kciuki, żeby wszystko było dobrze
Kruszynka piękny chłopak gratulacje
Szczypiorkowa krzywa to wyjątkowo nieprzyjemne badanie. Na szczęście jeszcze trochę do niego mam
Gratulacje !!!
Piękny Gabryś [emoji6]
My czekamy do 20.06 - ehhh jajo zniose do tego czasu hahaha [emoji1] żeby choć złote było [emoji1]
Ja mam dzisiaj o 19 wizytę, jakieś mam złe przeczucia. Nie mam w ogole objawow ciąży, a w poprzedniej na tym samym etapie juz mnie mdlilo. Piersi też mnie nie bolą... Modlę się tylko, żeby wszystko bylo wporzadku, choć na bicie serduszka nawet nie liczę...