reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Ja mam dzisiaj o 19 wizytę, jakieś mam złe przeczucia. Nie mam w ogole objawow ciąży, a w poprzedniej na tym samym etapie juz mnie mdlilo. Piersi też mnie nie bolą... Modlę się tylko, żeby wszystko bylo wporzadku, choć na bicie serduszka nawet nie liczę...

Mihasiaaa każda ciąża jest inna i nie wszystkie objawy ciążowe muszą występować. To że nie masz objawów nie znaczy, że coś jest nie tak. Trzymam kciuki, żeby wszystko było dobrze :)

Kruszynka piękny chłopak :) gratulacje :)

Szczypiorkowa krzywa to wyjątkowo nieprzyjemne badanie. Na szczęście jeszcze trochę do niego mam :D

Mihasiaaa każda ciąża jest inna i nie wszystkie objawy ciążowe muszą występować. To że nie masz objawów nie znaczy, że coś jest nie tak. Trzymam kciuki, żeby wszystko było dobrze :)

Kruszynka piękny chłopak :) gratulacje :)

Szczypiorkowa krzywa to wyjątkowo nieprzyjemne badanie. Na szczęście jeszcze trochę do niego mam :D
No też próbuje sobie tak przetłumaczyć. Dzięki :) A Ty kiedy wizyta?

Gratulacje !!!
Piękny Gabryś [emoji6]

My czekamy do 20.06 - ehhh jajo zniose do tego czasu hahaha [emoji1] żeby choć złote było [emoji1]

Ozlocisz dwa jak dobrze pójdzie [emoji6][emoji23][emoji23][emoji23]

@kitqa remontujemy kuchnie i kończymy sypialnie chłopców [emoji6]
Także dziękuje do przodu [emoji23][emoji23][emoji23]

@Kruszynka123 gratulacje! Cudny chłopczyk. Teraz już tylko kompletować wyprawkę i czekać na pojawienie się tego przystojniaka :)
@mihasiaaa Ty nie panikuj bo jest wszystko dobrze. Ciąża jest inna bo tamta była z chłopcem a teraz nosisz dziewuszke ;)
Czekamy na wieści po wizycie.
@szczypiorkowa12345 ale jesteś uparta. Będą jajka. Może nie złote,ale będą :D
@Luisa2018 jak tam,króliczkujecie:-p
@gorligorligor zgadzam się z Luisa ze twoje posty są zawsze pełne spokoju mimo żalu który masz w sercu. Chyba ktoś Ci pomaga w utrzymaniu tego spokoju ducha.
@Justyna_maj2017 jak się czujesz?
@leeleeth a i Ciebie? Czy przełknęłaś tą porażkę testową. Nic się nie martw to tylko wprawki do tego co nieuniknione czyli twoja różowa ciąża:)
Będzie dobrze ;)
@kredkaczarna nie smutaj;) przed @ zawsze hormony szaleją i durnoty do głowy przychodzą.
Głowa do góry i walczymy dalej o spełnienie marzeń lub przynajmniej o zdrową ciążę.

Ostatnia edycja:
Ja mam dzisiaj o 19 wizytę, jakieś mam złe przeczucia. Nie mam w ogole objawow ciąży, a w poprzedniej na tym samym etapie juz mnie mdlilo. Piersi też mnie nie bolą... Modlę się tylko, żeby wszystko bylo wporzadku, choć na bicie serduszka nawet nie liczę...

Skarbie ja tak miałam w ostatniej ciąży! Zero objawów, zawsze to rzygałam itp a tu nic tez stres był a potem doceniłam ciąże na wypasie [emoji6]
Trzymam kciuki [emoji1307][emoji1307][emoji1307]
daj znac po

reklama
Dziękuję dziewczyny[emoji4]
@kitqa nie mam nic... A nic..
Najchętniej zaoszczędzila bym na wózku kupując używany ale musiał by być w stanie bdb..
Ceny w sklepach powalają 1800 3w1... [emoji33] Więc sporo...
Muszę zacząć kompletowac wyprawke ale nie mam pojęcia od czego zacząć... [emoji33]

Do góry