reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Arya na pewno jakieś 30% a ile dokładnie to nie wiem bo jeszcze dokładnie tego nie policzyliśmy.
Kruszynka becikowe to do miesiąca (zależy jak szybko założysz wniosek) a 500+ to jeszcze dostaliśmy w danym miesiącu urodzenia tylko kwotę pomniejszona o te kilka dni bo mała urodziła się 9tego.
A potem równo co miesiąc 21 jest przelew.
Hahaha bee81 i to nazywa się przyjemność. Jak to mój teściu mowi: "przyjemnie było jak się robiło" [emoji14] a teraz trzeba "cierpieć'
Haha dziewczyny trzymam [emoji1307] za kroliczkowanie

reklama
Ja po wizycie, generalnie widać pęcherz ciążowy z ciałkiem żółtym, ale zarodka jeszcze nie widać. 22 czerwca mam wizytę, i albo bedzie serduszko, albo ten drugi zły scenariusz. Generalnie nie wiem czego się spodziewałam, ale jestem trochę smutna :(

Ja po wizycie, generalnie widać pęcherz ciążowy z ciałkiem żółtym, ale zarodka jeszcze nie widać. 22 czerwca mam wizytę, i albo bedzie serduszko, albo ten drugi zły scenariusz. Generalnie nie wiem czego się spodziewałam, ale jestem trochę smutna :(
Wszystko będzie dobrze będzie serduszko nie martw się na zapas...
A ktory to Tc z OM?

reklama
Do góry