reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Jakiegos dola lapie dziewczyny. Dzis sie dowiedzialam ze kolejna moja kolezanka w ciazy. A wy tu takie malo optymistyczne posty piszecie. I mam skrajne emocje od no przeciez bede miala ta córkę i juz
Hej dziewczyny
My już po badaniach mamy zdrowego 100% chłopca[emoji12][emoji7]
Zobacz załącznik 866472

Gratulacje !!!
Piękny Gabryś ;)

My czekamy do 20.06 - ehhh jajo zniose do tego czasu hahaha :D żeby choć złote było :D

Kruszynka123 tylko się cieszyć! Gratulacje ogromne
Szczypiorkowa współczuję krzywej, też jej nie nawidze bleee nie znoszę cukru fuj na ostatniej krzywej wycisnęłam sobie cytryne hehhe e-kolezanki z forum tak mi poradzily : )

Kruszynka123 tylko się cieszyć! Gratulacje ogromne
Szczypiorkowa współczuję krzywej, też jej nie nawidze bleee nie znoszę cukru fuj na ostatniej krzywej wycisnęłam sobie cytryne hehhe e-kolezanki z forum tak mi poradzily : )
Oczywiście że się cieszę, wyzucam z glowy róż itp najważniejsze teraz żeby wszystko było dobrze...
Co do glukozy można kupić w aptece cytrynowa ponoć lepsza, powodzenia [emoji6]

Kredkaczarna nic się nie doluj, wszystko jest dobrze : ) jesteś przed przyjściem czerwonej francy i to jej wina :)

A u mnie brak info o znajomych w ciąży, wysyp był jak ja byłam w ciąży a teraz spokój.
Az dziwne

Kruszynka123 wiem o tej glukozie z apteki ale wolałam mniej chemii wypić [emoji6]
Nie masz wózka po chłopcach?
Ja to najchętniej wszystko już bym sprzedała lub oddała a nie mam komu :( i jak tylko wspominam mężowi że już niedługo sprzedam wanienke po małej (bo mam taką na stelażu z siedziskiem i leżanka dla muszkow) to nic nie mówi... widzę że by chciał synka, a który facet nie chce? ach można zwariować.
Leeleeth jak tam rozbudowa domu?
A u mnie z pozytywów to mamy już kupiona ziemię [emoji16] i szykujemy się do budowy domu, myślimy nad budową domu z keramzytu, skandynawska technologia gdzie dom w stanie deweloperskim oddają po 3miesiacach! Któraś ma taki domek i może polecić?

reklama
Oo kitqa nie slyszalam o czyms takim nawet :) ciekawe jak to ma sie po kilkunastu latach [emoji848]
masz nawet gwarancję na 50lat!
Takie domy są energooszczędne, (nie takie zajebiste jak pasywne ale zawsze lepsze niż z cegły) żadna pleśń nie wejdzie ani grzyb! ściany przez tą technologie wyciszaja pomieszczenia no jest wiele plusów i jestem zachwycona [emoji846]

Do góry