reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Dziewczyny obie z mała trzymamy kciuki !!!! Przesyłam te nasze rozowo - różowe fluidy !!! :D

Mała czuję już bardzo dobrze, oczyoczywi po prawej stronie hahaha :D ja nie wiem, mam wrażenie że pierwszy raz jestem w ciąży bo wszytsko jest tak cholernie inne :)
Moja koleżanka będzie mieć córkę po 2 chlopcach - Łucję :) a przyjacióła rodzi w lipcu - Kaję, a u nas póki co podchody bo Inga mężowi się okrutnie nie podoba ehhh :) zobaczymy :)

reklama
Kredkaczarna, leeleeth, Luisa kciuki. Obyscie miały już dwie kreski jak ja zacznę działać. Zaczynamy działać 13-14 czerwca.
Dietowanie mi się sypie, znów zaczynam podjadac ( dojadac po dzieciach) o_O.
Wszystkie suplementy przygotowane. Jeszcze coś na obniżanie pH muszę mieć i do roboty.;)

Kredkaczarna, leeleeth powodzenia :) niech pojawia się Wam za niedługo różowe 2 kreseczki :D

Szczypiorkowa Ty ciągle swoje, a ja tam Ci mówię, że następnym razem ujrzysz te 2 jajeczka :D

Luisa, a kiedy masz termin @? Trzymam kciuki za 2 kreski :)

Justyna ciężko powiedzieć, moja owu w tym cyklu zwariowała, wiec mój termin jest ruchomy he he. Wydaje mi się ze miałam owulacje 18/19 maj. Mam krótkie fazy lutealna wiec @ myśle we wtorek

Dzieki dziewczyny oby sie udalo na rozowo [emoji14]
Ja dzisiaj kiepski dzien mialam. Dali mi tak popalic ze szok. Ciekawe czy jakby byly dwie dziewczynki to byloby inaczej ;) starszy co chwile wyl i byl tak nieznośny ze przysiegam wam az we mnie wrzalo. A mlodszu nie schodzi z rak i sie uwzial na moj telefon a ze mu nie daje to tez beczy. Aaaaaaaaaaaaaaa na szczescie poszli spac jedno o 20 drugie o 21. Ja tez ide puki moge

Dzieki dziewczyny oby sie udalo na rozowo [emoji14]
Ja dzisiaj kiepski dzien mialam. Dali mi tak popalic ze szok. Ciekawe czy jakby byly dwie dziewczynki to byloby inaczej ;) starszy co chwile wyl i byl tak nieznośny ze przysiegam wam az we mnie wrzalo. A mlodszu nie schodzi z rak i sie uwzial na moj telefon a ze mu nie daje to tez beczy. Aaaaaaaaaaaaaaa na szczescie poszli spac jedno o 20 drugie o 21. Ja tez ide puki moge

Z doświadczenia wiem, że dwie dziewczynki nie gwarantują absolutnie żadnego spokoju :D osobiście słyszałam już wieeeeeele razy że nasza jedna córka moza zastępowac cały oddział męski :D hahaha
Ale moje to dzieci pingpongi, dodatkowo młodszej ida zęby (3 na raz) a starsza ma okres buntu czy innej cholery i jest poprostu ciężko.
Ja nastomiast powtarzam.sobie że przecież to minie jak wszytsko inne i będzie spokój :D

Miłego dnia dziewczyny !!! Ja po dzisiejszej nocce praktycznie na siedząco bo młoda ma taaaaaaki katar że ledwo oddycha i pomimo ściągania kayaruz inhalacji i psikania woda korek w nosie więc ledwie zywam nanana :D

@kredkaczarna jak tam? Seksy były na czas? U mnie nie zapowiadało sie, bo jeden dostał sraczki, najmłodszy ma katar i ząbkuje, wiec tylko na raczki i do cycusia, a trzeci ma jakiś bunt i wszystko na nie...
Ale sie udało i czekamy na finały za dwa tyg [emoji1320]
Nie mam nadziei ze tym razem poszło, bo cos mi paski na lh skaczą, raz jest już prawie pik w następnym już nie ma niemal nic.
Po tej rozmowie z terapeuta jakoś mi łatwiej, luźniej.

Trzymam kciuki!

@Luisa2018 przykro mi!!! Ale z clo już musi zaskoczyć! [emoji1307][emoji1307][emoji1307]

@Marzycielka86 kiedy kolejne usg? Kiedy sie dowiemy kogo ukrywasz pod serduszkiem? Tylko u Ciebie pełna tajemnica, bo u @Szxzypiorkowej12345 to wciąż 60/40 [emoji1307][emoji1307][emoji1307]
Za obie z całych sił [emoji1307][emoji1307][emoji1307]

@kitqa ostatnio na ebayu wypatrzyłam zajebisty mikroskop, mega tanio (80zł) i kupiłam, aż sie dziwiłam ze taki sprzęt za taka kasę. Niestety okazało sie ze ktoś przejął konto sprzedającego i powystawiali mu super sprzęty za grosze
A już sie cieszyłam [emoji23]

@Miciur-ka nadal nie dostałam tych wondfo [emoji17] ale gościu napisał, ze gdzieś umknęło im moje zamowienie bo mieli zmiany kadrowe i dostanę drugie tle w gratisie [emoji23][emoji23][emoji23]
Wiec jeśli przyjdą to mam zapas do końca roku [emoji851]

@Grabcia jak tam?
@belle81 Ty już zaczęłaś staranka?
@kinga_z1 halo! Jak tam Kochana u Ciebie?

Przepraszam ze nie do każdej ale mój synuś właśnie nauczył sie chodzić i teraz mam mega trening z bieganiem za nim [emoji41]

Ostatnia edycja:
reklama
Ale macie wesoło z dziećmi, przynajmniej dużo się dzieje i się nie nudzicie [emoji14]
U mnie spokój (tfu tfu) dziewczynki grzeczne aż miło.
Leeleeth cieszę się że Ci lżej po spotkaniu ze specjalistą, lekarz powiedział Ci coś konkretnego? Tylko nie mów mu o nas [emoji14] hehe ;) bo nas zamkną w wariatkowie
No widzisz... jak nie urok to sraczka. Szkoda że się nie udało z zakupem mikroskopu[emoji53]
Mam nadziej ze uda się w tym cyklu[emoji1307] i mikroskop nie będzie już potrzebny

Wyobraźcie sobie że w sobotę sąsiadka moja wezwała na nas policję! bo wózek stal w przedsionku do wejścia do piwnicy! (stawialismy go tam bo nie widać go z dworu, żeby nam go po prostu nie ukradli) Mąż był sam z dziecmi w domu, Sąsiadka zadzwonila domofonem i mówi do niego aby zszedł i przestawil wózek a on: ze nie może bo jest sam z dziecmi. A ona: 'to wzywam policję'
Jakie było moje zdziwienie jak weszłam do mieszkania i zobaczyłam dwóch policyjantow! aż mi serce stanęło tylko patrzyłam gdzie są dzieci... no strachu sie najadłam.
Czujecie blusa?
A wam jak. minal weekend? : )

Do góry