reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

@leeleeth naprawdę! Emilek już chodzi? Jeśli dobrze liczę to Twój króliczek ok. 8m-cy... Mały spryciarz ;)
Już jak zszedł mamusi z rąk to zaraz synową przeprowadzi:D
A ja jak najbardziej starania w tym cyklu poszły pełna parą,tera czekam do 7.
A i mnie wczoraj wieczorem wylądował bocian na słupie energetycznym i tak długo siedział i klekotał dziobem,aż się śmiałam ze to może jakiś znak :) Dodam że moje tereny bardzo nie sprzyjające tym ptakom.

Ostatnia edycja:
reklama
Ale macie wesoło z dziećmi, przynajmniej dużo się dzieje i się nie nudzicie [emoji14]
U mnie spokój (tfu tfu) dziewczynki grzeczne aż miło.
Leeleeth cieszę się że Ci lżej po spotkaniu ze specjalistą, lekarz powiedział Ci coś konkretnego? Tylko nie mów mu o nas [emoji14] hehe ;) bo nas zamkną w wariatkowie
No widzisz... jak nie urok to sraczka. Szkoda że się nie udało z zakupem mikroskopu[emoji53]
Mam nadziej ze uda się w tym cyklu[emoji1307] i mikroskop nie będzie już potrzebny

Wyobraźcie sobie że w sobotę sąsiadka moja wezwała na nas policję! bo wózek stal w przedsionku do wejścia do piwnicy! (stawialismy go tam bo nie widać go z dworu, żeby nam go po prostu nie ukradli) Mąż był sam z dziecmi w domu, Sąsiadka zadzwonila domofonem i mówi do niego aby zszedł i przestawil wózek a on: ze nie może bo jest sam z dziecmi. A ona: 'to wzywam policję'
Jakie było moje zdziwienie jak weszłam do mieszkania i zobaczyłam dwóch policyjantow! aż mi serce stanęło tylko patrzyłam gdzie są dzieci... no strachu sie najadłam.
Czujecie blusa?
A wam jak. minal weekend? : )
:o:o:o podłość ludzi jest nieodgadniona! Policja na wózek dziecięcy? To już naprawdę szczyt. @kitqa zemsta musi być dobitna;)

Leeleeth może dziś się dowiemy bo mam wizytę o 16.00 :-)
Aż się boję normalnie się boję, nie wiem dlaczego nie gdy się tak nie bałam jak dziś :(
Szczypiorkowa zabieram trochę różowo różowych fluidkow na wizytę ;-)
Trzymajcie dziewczyny kciuki :-);-)
Aaaaaaaa! To już dziś:)
Nie bój się i nie stresuj. Ktokolwiek tam jest w środku jest już twoja wielką miłością.
Zaciskam kciuki za pomyślność.
Mamusie dziewczynek, dmuchać różem dla marzycielki:D

Belle81 tak, policja w sprawie wózka dziecięcego... [emoji849]
Właśnie Belle81 masz jakiś pomysł na słodka zemstę [emoji848][emoji57]
Sąsiadka mieszka nade mną i czekam tylko jak mnie zaleje to założę sprawę w sądzie hehe
Marzycielka [emoji1307] Kciukasy mocno mocno zaciskamy [emoji1307] ja i moje dziewczynki [emoji68]‍[emoji66]‍[emoji66]

Kitqa współczuje. Ludzie są niepoważni. Jakby zbyt mało problemów człowiek miał i zła na świecie... ludzie musza dołożyć swoje 5 groszy. Chyba nigdy tego nie zrozumiem...

Marzycielko kciuki, jestem pewna ze to córcia - po prostu tak czuje. Zobaczymy ileż warte moje przeczucia.

Marzycielka myślałam cały weekend o Tobie :) Miałam nadzieję, że wizyta będzie rano, a tu dopiero o 16 hihi ja też czuję u Ciebie córkę. Ty w ogóle mi jakoś tak na mamę córek bardzo pasujesz. Więc coś mi się wydaje, że kiedyś jeszcze jedną sobie zrobicie :D

Kitqa i co policjanci Wam powiedzieli? To nie było bezpodstawne wezwanie tak w ogóle?

reklama
Szczypiorkowa, mogę zapytać jak Twoje środowisko (rodzina, znajomi, miasto itd) zapatrują się na posiadanie samych synów? Z tego co mówisz same córki to wg nich tragedia nad tragediami. A w drugą stronę? Też jest tak źle bardzo czy już może lepiej? :)

Do góry