reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

@leeleeth naprawdę! Emilek już chodzi? Jeśli dobrze liczę to Twój króliczek ok. 8m-cy... Mały spryciarz ;)
Już jak zszedł mamusi z rąk to zaraz synową przeprowadzi:D
A ja jak najbardziej starania w tym cyklu poszły pełna parą,tera czekam do 7.
A i mnie wczoraj wieczorem wylądował bocian na słupie energetycznym i tak długo siedział i klekotał dziobem,aż się śmiałam ze to może jakiś znak :) Dodam że moje tereny bardzo nie sprzyjające tym ptakom.

Ostatnia edycja:
reklama
Ale macie wesoło z dziećmi, przynajmniej dużo się dzieje i się nie nudzicie [emoji14]
U mnie spokój (tfu tfu) dziewczynki grzeczne aż miło.
Leeleeth cieszę się że Ci lżej po spotkaniu ze specjalistą, lekarz powiedział Ci coś konkretnego? Tylko nie mów mu o nas [emoji14] hehe ;) bo nas zamkną w wariatkowie
No widzisz... jak nie urok to sraczka. Szkoda że się nie udało z zakupem mikroskopu[emoji53]
Mam nadziej ze uda się w tym cyklu[emoji1307] i mikroskop nie będzie już potrzebny

Wyobraźcie sobie że w sobotę sąsiadka moja wezwała na nas policję! bo wózek stal w przedsionku do wejścia do piwnicy! (stawialismy go tam bo nie widać go z dworu, żeby nam go po prostu nie ukradli) Mąż był sam z dziecmi w domu, Sąsiadka zadzwonila domofonem i mówi do niego aby zszedł i przestawil wózek a on: ze nie może bo jest sam z dziecmi. A ona: 'to wzywam policję'
Jakie było moje zdziwienie jak weszłam do mieszkania i zobaczyłam dwóch policyjantow! aż mi serce stanęło tylko patrzyłam gdzie są dzieci... no strachu sie najadłam.
Czujecie blusa?
A wam jak. minal weekend? : )
:o:o:o podłość ludzi jest nieodgadniona! Policja na wózek dziecięcy? To już naprawdę szczyt. @kitqa zemsta musi być dobitna;)

Leeleeth może dziś się dowiemy bo mam wizytę o 16.00 :-)
Aż się boję normalnie się boję, nie wiem dlaczego nie gdy się tak nie bałam jak dziś :(
Szczypiorkowa zabieram trochę różowo różowych fluidkow na wizytę ;-)
Trzymajcie dziewczyny kciuki :-);-)
Aaaaaaaa! To już dziś:)
Nie bój się i nie stresuj. Ktokolwiek tam jest w środku jest już twoja wielką miłością.
Zaciskam kciuki za pomyślność.
Mamusie dziewczynek, dmuchać różem dla marzycielki:D

Belle81 tak, policja w sprawie wózka dziecięcego... [emoji849]
Właśnie Belle81 masz jakiś pomysł na słodka zemstę [emoji848][emoji57]
Sąsiadka mieszka nade mną i czekam tylko jak mnie zaleje to założę sprawę w sądzie hehe
Marzycielka [emoji1307] Kciukasy mocno mocno zaciskamy [emoji1307] ja i moje dziewczynki [emoji68]‍[emoji66]‍[emoji66]

Kitqa współczuje. Ludzie są niepoważni. Jakby zbyt mało problemów człowiek miał i zła na świecie... ludzie musza dołożyć swoje 5 groszy. Chyba nigdy tego nie zrozumiem...

Marzycielko kciuki, jestem pewna ze to córcia - po prostu tak czuje. Zobaczymy ileż warte moje przeczucia.

Marzycielka myślałam cały weekend o Tobie :) Miałam nadzieję, że wizyta będzie rano, a tu dopiero o 16 hihi ja też czuję u Ciebie córkę. Ty w ogóle mi jakoś tak na mamę córek bardzo pasujesz. Więc coś mi się wydaje, że kiedyś jeszcze jedną sobie zrobicie :D

Kitqa i co policjanci Wam powiedzieli? To nie było bezpodstawne wezwanie tak w ogóle?

reklama
Szczypiorkowa, mogę zapytać jak Twoje środowisko (rodzina, znajomi, miasto itd) zapatrują się na posiadanie samych synów? Z tego co mówisz same córki to wg nich tragedia nad tragediami. A w drugą stronę? Też jest tak źle bardzo czy już może lepiej? :)

Do góry