reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Dziewczyny ciągle się zastanawiam. Jestem na metformaxie. Owu przyszła bardzo szybko bo zaraz po okresie. Była w 9-10 dzień cyklu (ten wtorek-środa) serduszkowaliśmy około 2-3 dni przed i dzień po owu. Nie spodziewałam się jej w ogóle i to moja pierwsza owu od dawna i boje się, że przegapiłam i jestem załamana. Miałam monitoring w czwartek 11 dzień cyklu i pęcherzyk był już zapadnięty. Myślicie, że jest szansa jakaś na ten cykl? 2-3 dni przed owu serduszkowanie? I dzień po? Mój narzeczony ma bardzo silne żołnierzyki [emoji16] Może coś się udało [emoji17]

reklama
Grabciu u mnie nic. Ogólnie przystopowalam z dieta bo schudłam już 13kg. Teraz jem już więcej tak żeby waga stała ani nie rosła ani nie malała. Wkręciłam się w sport bardzo i cieszę się :) teraz zacznę kilka ćwiczeń siłowych robić bo po samym cardio wyglądam sucho dziwnie tak.
Wiem ze niby mięśnie itp to na chłopczyka ale cóż poradzić. Uważam, ze co mi pisane to już jest zasadzone u góry. W zasadzie oprócz tego ze schudłam czyli mała
Kaloryczność to nie trzymam się wytycznych diety. Jem mało mięsa owszem ale pomidorki i ziemniaki często:) teraz ciagle truskawki :)
I czas jakoś leci.... @ powinnam mieć najpóźniej we wtorek. Tzn powinna być dziś bo mam cykle co 28 dni ale wg mojej obserwacji owulacja się przesunęła troszkę wiec obstawiam wtorek. I wtedy zacznę cykl z clo :-)

Miciurka oni wtedy mieli po 15lat i zrobili dziewczynkę ;)
No moja droga zaszalałaś! brawo, czekamy na efekty [emoji1307]
Marzycielka fajowskie butki. Trzymam kciuki za Twoje marzenie[emoji1307][emoji254]

Patrzcie. Można? można [emoji16]
IMG_20180526_220006.jpg

Załączniki

• IMG_20180526_220006.jpg
    IMG_20180526_220006.jpg
    44 KB · Wyświetleń: 451
reklama
Do góry