@kredkaczarna jak tam? Seksy były na czas? U mnie nie zapowiadało sie, bo jeden dostał sraczki, najmłodszy ma katar i ząbkuje, wiec tylko na raczki i do cycusia, a trzeci ma jakiś bunt i wszystko na nie...
Ale sie udało i czekamy na finały za dwa tyg [emoji1320]
Nie mam nadziei ze tym razem poszło, bo cos mi paski na lh skaczą, raz jest już prawie pik w następnym już nie ma niemal nic.
Po tej rozmowie z terapeuta jakoś mi łatwiej, luźniej.
Trzymam kciuki!
@Luisa2018 przykro mi!!! Ale z clo już musi zaskoczyć! [emoji1307][emoji1307][emoji1307]
@Marzycielka86 kiedy kolejne usg? Kiedy sie dowiemy kogo ukrywasz pod serduszkiem? Tylko u Ciebie pełna tajemnica, bo u @Szxzypiorkowej12345 to wciąż 60/40 [emoji1307][emoji1307][emoji1307]
Za obie z całych sił [emoji1307][emoji1307][emoji1307]
@kitqa ostatnio na ebayu wypatrzyłam zajebisty mikroskop, mega tanio (80zł) i kupiłam, aż sie dziwiłam ze taki sprzęt za taka kasę. Niestety okazało sie ze ktoś przejął konto sprzedającego i powystawiali mu super sprzęty za grosze
A już sie cieszyłam [emoji23]
@Miciur-ka nadal nie dostałam tych wondfo [emoji17] ale gościu napisał, ze gdzieś umknęło im moje zamowienie bo mieli zmiany kadrowe i dostanę drugie tle w gratisie [emoji23][emoji23][emoji23]
Wiec jeśli przyjdą to mam zapas do końca roku [emoji851]
@Grabcia jak tam?
@belle81 Ty już zaczęłaś staranka?
@kinga_z1 halo! Jak tam Kochana u Ciebie?
Przepraszam ze nie do każdej ale mój synuś właśnie nauczył sie chodzić i teraz mam mega trening z bieganiem za nim [emoji41]