reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Dziewczyny obie z mała trzymamy kciuki !!!! Przesyłam te nasze rozowo - różowe fluidy !!! :D

Mała czuję już bardzo dobrze, oczyoczywi po prawej stronie hahaha :D ja nie wiem, mam wrażenie że pierwszy raz jestem w ciąży bo wszytsko jest tak cholernie inne :)
Moja koleżanka będzie mieć córkę po 2 chlopcach - Łucję :) a przyjacióła rodzi w lipcu - Kaję, a u nas póki co podchody bo Inga mężowi się okrutnie nie podoba ehhh :) zobaczymy :)

reklama
Kredkaczarna, leeleeth, Luisa kciuki. Obyscie miały już dwie kreski jak ja zacznę działać. Zaczynamy działać 13-14 czerwca.
Dietowanie mi się sypie, znów zaczynam podjadac ( dojadac po dzieciach) o_O.
Wszystkie suplementy przygotowane. Jeszcze coś na obniżanie pH muszę mieć i do roboty.;)

Kredkaczarna, leeleeth powodzenia :) niech pojawia się Wam za niedługo różowe 2 kreseczki :D

Szczypiorkowa Ty ciągle swoje, a ja tam Ci mówię, że następnym razem ujrzysz te 2 jajeczka :D

Luisa, a kiedy masz termin @? Trzymam kciuki za 2 kreski :)

Justyna ciężko powiedzieć, moja owu w tym cyklu zwariowała, wiec mój termin jest ruchomy he he. Wydaje mi się ze miałam owulacje 18/19 maj. Mam krótkie fazy lutealna wiec @ myśle we wtorek

Dzieki dziewczyny oby sie udalo na rozowo [emoji14]
Ja dzisiaj kiepski dzien mialam. Dali mi tak popalic ze szok. Ciekawe czy jakby byly dwie dziewczynki to byloby inaczej ;) starszy co chwile wyl i byl tak nieznośny ze przysiegam wam az we mnie wrzalo. A mlodszu nie schodzi z rak i sie uwzial na moj telefon a ze mu nie daje to tez beczy. Aaaaaaaaaaaaaaa na szczescie poszli spac jedno o 20 drugie o 21. Ja tez ide puki moge

Dzieki dziewczyny oby sie udalo na rozowo [emoji14]
Ja dzisiaj kiepski dzien mialam. Dali mi tak popalic ze szok. Ciekawe czy jakby byly dwie dziewczynki to byloby inaczej ;) starszy co chwile wyl i byl tak nieznośny ze przysiegam wam az we mnie wrzalo. A mlodszu nie schodzi z rak i sie uwzial na moj telefon a ze mu nie daje to tez beczy. Aaaaaaaaaaaaaaa na szczescie poszli spac jedno o 20 drugie o 21. Ja tez ide puki moge

Z doświadczenia wiem, że dwie dziewczynki nie gwarantują absolutnie żadnego spokoju :D osobiście słyszałam już wieeeeeele razy że nasza jedna córka moza zastępowac cały oddział męski :D hahaha
Ale moje to dzieci pingpongi, dodatkowo młodszej ida zęby (3 na raz) a starsza ma okres buntu czy innej cholery i jest poprostu ciężko.
Ja nastomiast powtarzam.sobie że przecież to minie jak wszytsko inne i będzie spokój :D

Miłego dnia dziewczyny !!! Ja po dzisiejszej nocce praktycznie na siedząco bo młoda ma taaaaaaki katar że ledwo oddycha i pomimo ściągania kayaruz inhalacji i psikania woda korek w nosie więc ledwie zywam nanana :D

@kredkaczarna jak tam? Seksy były na czas? U mnie nie zapowiadało sie, bo jeden dostał sraczki, najmłodszy ma katar i ząbkuje, wiec tylko na raczki i do cycusia, a trzeci ma jakiś bunt i wszystko na nie...
Ale sie udało i czekamy na finały za dwa tyg [emoji1320]
Nie mam nadziei ze tym razem poszło, bo cos mi paski na lh skaczą, raz jest już prawie pik w następnym już nie ma niemal nic.
Po tej rozmowie z terapeuta jakoś mi łatwiej, luźniej.

Trzymam kciuki!

@Luisa2018 przykro mi!!! Ale z clo już musi zaskoczyć! [emoji1307][emoji1307][emoji1307]

@Marzycielka86 kiedy kolejne usg? Kiedy sie dowiemy kogo ukrywasz pod serduszkiem? Tylko u Ciebie pełna tajemnica, bo u @Szxzypiorkowej12345 to wciąż 60/40 [emoji1307][emoji1307][emoji1307]
Za obie z całych sił [emoji1307][emoji1307][emoji1307]

@kitqa ostatnio na ebayu wypatrzyłam zajebisty mikroskop, mega tanio (80zł) i kupiłam, aż sie dziwiłam ze taki sprzęt za taka kasę. Niestety okazało sie ze ktoś przejął konto sprzedającego i powystawiali mu super sprzęty za grosze
A już sie cieszyłam [emoji23]

@Miciur-ka nadal nie dostałam tych wondfo [emoji17] ale gościu napisał, ze gdzieś umknęło im moje zamowienie bo mieli zmiany kadrowe i dostanę drugie tle w gratisie [emoji23][emoji23][emoji23]
Wiec jeśli przyjdą to mam zapas do końca roku [emoji851]

@Grabcia jak tam?
@belle81 Ty już zaczęłaś staranka?
@kinga_z1 halo! Jak tam Kochana u Ciebie?

Przepraszam ze nie do każdej ale mój synuś właśnie nauczył sie chodzić i teraz mam mega trening z bieganiem za nim [emoji41]

Ostatnia edycja:
reklama
Ale macie wesoło z dziećmi, przynajmniej dużo się dzieje i się nie nudzicie [emoji14]
U mnie spokój (tfu tfu) dziewczynki grzeczne aż miło.
Leeleeth cieszę się że Ci lżej po spotkaniu ze specjalistą, lekarz powiedział Ci coś konkretnego? Tylko nie mów mu o nas [emoji14] hehe ;) bo nas zamkną w wariatkowie
No widzisz... jak nie urok to sraczka. Szkoda że się nie udało z zakupem mikroskopu[emoji53]
Mam nadziej ze uda się w tym cyklu[emoji1307] i mikroskop nie będzie już potrzebny

Wyobraźcie sobie że w sobotę sąsiadka moja wezwała na nas policję! bo wózek stal w przedsionku do wejścia do piwnicy! (stawialismy go tam bo nie widać go z dworu, żeby nam go po prostu nie ukradli) Mąż był sam z dziecmi w domu, Sąsiadka zadzwonila domofonem i mówi do niego aby zszedł i przestawil wózek a on: ze nie może bo jest sam z dziecmi. A ona: 'to wzywam policję'
Jakie było moje zdziwienie jak weszłam do mieszkania i zobaczyłam dwóch policyjantow! aż mi serce stanęło tylko patrzyłam gdzie są dzieci... no strachu sie najadłam.
Czujecie blusa?
A wam jak. minal weekend? : )

Do góry