reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

@Miciur-ka już lepiej! Został sam katar ale środa wtorek to tragedia była nawet na uszy nic nie słyszałam ale dziś już ok ale widać wpływ choroby bo patrząc na temp i bóle podbrzusza owu mogła być wczoraj bo tam spadła do 35.19, ale wiadomo że nie jest ona teraz wiarygodna ale dalej obserwuje cykl i robię testy

reklama
Szczypiorkowa jeszcze nic nie jest przesądzone, może córeczka ma jednak dobre przeczucia i będzie Igor [emoji4]
A masz jakieś foto?

Ja wczoraj dostałam w prezencie to cudo aż mnie ścisło za serce [emoji7][emoji307]
IMG_20180525_095158.jpg

Załączniki

• IMG_20180525_095158.jpg
    IMG_20180525_095158.jpg
    67,8 KB · Wyświetleń: 738
Belle-do dobrego szybko sie idzie przyzwyczaic hahaha [emoji23] ;)

Marzycielka-słodkie butki oby sie spełniło to marzenie!

Grabcia-jak czlowiek chory to od razu widac na wykresie ale warto obserwowac

Ja za to modle sie zeby nie miec pozytywu bo sie okazuje ze sie wstrzelilismy prosto w [emoji33][emoji33] , nie mialam juz jak meza odganiac [emoji23][emoji23], takze oby nic nie bylo bo generalnie chyba zdrowia nie mam na bąbla , nasz mlodszy to terminator spi teraz kilka h wszystkie zeby na raz mu ida

@Marzycielka86 cudności:)
@Miciur-ka dlatego ja podziwam mamy które się decydują na mały odstęp wiekowy między dziećmi. Poprostu składam ukłony.
:-D "nie miałam jak męża odganiać..."
Ha,ha,ha -umarłam:-D Zaszalałaś :)
Oby było po Twojej myśli ;)
I cierpliwości. Pomyśl że za jakiś czas ten mały Książe będzie mamę na rękach za to nosił;)

@Marzycielka86 ojej słodkie !!! ;) No musi być dziopka jak nic!!! :)
Jeju pewnej, że bym cholernie chciała żeby to lekarz się pomylił i jest konował . Teraz na połówkowe idę do innego (i tańszego swoją droga bo za 180zl...) A ma rewelacyjne opinie zarzarowno wsprdo znajomych jak i online.
Osobiście nie chce się nastawiać że moze jednak... Wolę myśleć i iść z przekonaniem że będzie dziewczynka. Porostu boję się tego 'roczsrowanja ' jakkolwiek to brzmi :)

@Miciur-ka hahaha :D toście zaszaleli :D co ma być to będzie i tyle :)

A ja się dziś dowiedzialam, że moja przyjaciółka w ciąży !!! Ale że ma 41 lat, ciąża nie planowana, 4msc, miała badania na płeć i dziewczynka 4rta :) i uwaga - idealnie w owu!!! Oboje z mężem mięsni,nie stroniący od fatfood itp :)
Zatem wzyztsko poszło w łeb o czym tu piszemy ehhh :)
Ona się cieszy bardzo, mąż też ale on liczyć że jak już będzie 4rte to z przypadku ale musi się kiedyś w końcu trafić facet i proszę piękna zdrowa (chyba) Hania ;) a dowiezIalam się tak późno, bo czekali wcześniejsze ciążę bykybzagorozone plus 1 poronienie więc nie chcieli się chwalić za wczasu :)

Belle- no kurde zawsze słyszec "nie.moge" :D tez biedny maz nie to co twoj szczesciarz hahha [emoji14] ,

Grabcia-griluj teraz poki po owu :D a od cd1 znowu post [emoji23] ja chyba mysle ze nalezy mi sie odpoczynek a z moimi chlopami ciagle cos , i nawet mi sie nie chce myslec nt. Kładzenia trojki dzieci spac [emoji23][emoji23],

Szczypiorkowa-pewnie ze w owu mozna ustrzelic dziewczynke! Plemniki sa tej samej wielkosci itp. Duzo zalezy od facecikow , tak naprawde, musze w koncu sie szarpnac na mikroskop i bede badac co i jak i po czym ;) -maz bedzie krolik doswiadczalny :D

reklama
Do góry