reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

@Miciur-ka już lepiej! Został sam katar ale środa wtorek to tragedia była nawet na uszy nic nie słyszałam ale dziś już ok ale widać wpływ choroby bo patrząc na temp i bóle podbrzusza owu mogła być wczoraj bo tam spadła do 35.19, ale wiadomo że nie jest ona teraz wiarygodna ale dalej obserwuje cykl i robię testy

reklama
Szczypiorkowa jeszcze nic nie jest przesądzone, może córeczka ma jednak dobre przeczucia i będzie Igor [emoji4]
A masz jakieś foto?

Ja wczoraj dostałam w prezencie to cudo aż mnie ścisło za serce [emoji7][emoji307]
IMG_20180525_095158.jpg

Załączniki

• IMG_20180525_095158.jpg
    IMG_20180525_095158.jpg
    67,8 KB · Wyświetleń: 741
Belle-do dobrego szybko sie idzie przyzwyczaic hahaha [emoji23] ;)

Marzycielka-słodkie butki oby sie spełniło to marzenie!

Grabcia-jak czlowiek chory to od razu widac na wykresie ale warto obserwowac

Ja za to modle sie zeby nie miec pozytywu bo sie okazuje ze sie wstrzelilismy prosto w [emoji33][emoji33] , nie mialam juz jak meza odganiac [emoji23][emoji23], takze oby nic nie bylo bo generalnie chyba zdrowia nie mam na bąbla , nasz mlodszy to terminator spi teraz kilka h wszystkie zeby na raz mu ida

@Marzycielka86 cudności:)
@Miciur-ka dlatego ja podziwam mamy które się decydują na mały odstęp wiekowy między dziećmi. Poprostu składam ukłony.
:-D "nie miałam jak męża odganiać..."
Ha,ha,ha -umarłam:-D Zaszalałaś :)
Oby było po Twojej myśli ;)
I cierpliwości. Pomyśl że za jakiś czas ten mały Książe będzie mamę na rękach za to nosił;)

@Marzycielka86 ojej słodkie !!! ;) No musi być dziopka jak nic!!! :)
Jeju pewnej, że bym cholernie chciała żeby to lekarz się pomylił i jest konował . Teraz na połówkowe idę do innego (i tańszego swoją droga bo za 180zl...) A ma rewelacyjne opinie zarzarowno wsprdo znajomych jak i online.
Osobiście nie chce się nastawiać że moze jednak... Wolę myśleć i iść z przekonaniem że będzie dziewczynka. Porostu boję się tego 'roczsrowanja ' jakkolwiek to brzmi :)

@Miciur-ka hahaha :D toście zaszaleli :D co ma być to będzie i tyle :)

A ja się dziś dowiedzialam, że moja przyjaciółka w ciąży !!! Ale że ma 41 lat, ciąża nie planowana, 4msc, miała badania na płeć i dziewczynka 4rta :) i uwaga - idealnie w owu!!! Oboje z mężem mięsni,nie stroniący od fatfood itp :)
Zatem wzyztsko poszło w łeb o czym tu piszemy ehhh :)
Ona się cieszy bardzo, mąż też ale on liczyć że jak już będzie 4rte to z przypadku ale musi się kiedyś w końcu trafić facet i proszę piękna zdrowa (chyba) Hania ;) a dowiezIalam się tak późno, bo czekali wcześniejsze ciążę bykybzagorozone plus 1 poronienie więc nie chcieli się chwalić za wczasu :)

Belle- no kurde zawsze słyszec "nie.moge" :D tez biedny maz nie to co twoj szczesciarz hahha [emoji14] ,

Grabcia-griluj teraz poki po owu :D a od cd1 znowu post [emoji23] ja chyba mysle ze nalezy mi sie odpoczynek a z moimi chlopami ciagle cos , i nawet mi sie nie chce myslec nt. Kładzenia trojki dzieci spac [emoji23][emoji23],

Szczypiorkowa-pewnie ze w owu mozna ustrzelic dziewczynke! Plemniki sa tej samej wielkosci itp. Duzo zalezy od facecikow , tak naprawde, musze w koncu sie szarpnac na mikroskop i bede badac co i jak i po czym ;) -maz bedzie krolik doswiadczalny :D

reklama
Do góry