reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

No u mnie abscynencja dzis dzien 7 ;) szyjka sie podniosla moze szykuje sie ya owu wczesniej :) jakby co to planuje w pon strzelac w dziewoje [emoji14]

reklama
Miciurka zaszalalas :D może to się okaże złoty strzał w tutu z brokatem :D[emoji166]

Marzycielka śliczne butki. Trzymam kciuki za wizytę, żebyś zobaczyła zdrowa dziewczynkę ;)[emoji254]

Grabcia chyba nie ma co aż tak się katowac. Pogoda na grilla super, a od jednej kiełbaski nic się chyba nie stanie [emoji14]

Kredkaczarna trzymam kciuki za starania [emoji110] [emoji110] [emoji110]

Szczypiorkowa to dopiero historia. Ja też przed ciąża z córką obzeralam się fast foodami i zero zdrowego trybu życia :)

Kredka - oby nie bo ja naprawde jestem chetna na prace [emoji23]

Justyna-owu sie przesuneła a juz obiecałam.mezowi hahha [emoji14] , no trudno bedzie co ma byc [emoji23][emoji23] trzymałam ph nisko [emoji14]

Grabcia-jak po staraniach to 1 kielbaska nie zaszkodzi :D, wyplucz piwkiem hahhaha ;)

U nas nie wiem co to bedzie narazie temp wzorowa nawet bez dupka, wiec szok, jednak ja lukrecji nie moge brac i mi juz sie chyba unormowało, uf

Chociaz podejrzewam ze mam cos z tarczyca, bede szla na wyniki , wiec nawet ciazy sie naprawde nie spodziewam

@kredkaczarna trzymam kciuki za owocne starania!
@Justyna_maj2017 @Miciur-ka wole sobie nie pzowalać bo sie wciągne a to jedna kielbaska, a to jeden toscik z serkiem i szyneczką i pojdzie aż do golonki :p ..chociaz czasami zastanawiam sie czy nie lepiej poprostu tylko ograniczyc niektore produkty a spozywac wiecej zalecanych... @Miciur-ka żeby niespodzianki nie było bo zazwczyaj z niespodziewanego coś jest :p oj jak ja bym chciała, żeby plemniki mojego męża były długowieczne :p

U nas wsio ok. Dzidzia nie bardzo chciala się badać. Dupkę wystawila do gin. ale sprawdzila serce, mózg, narządy. Gin.powiedziała, że widziała siurka. Nawet niby mi zdjęcie zrobiła, druknęła i ostatecznie nie dała. Także ja tam nic nie widziałam :D a co! Nadzieja umiera ostatnia. A propo ostatnio moja znajoma nosiła maleńką córeczkę na rękach, tak ją fajnie stroi i nawet ubierają się akcentami podobnymi. Wiecie, to tak boli, że NIGDY tutu z brokatem :( że dlaczego akurat ja nie?
Super mi się Was czyta. I śmieję się i przeżywam . Ta nasza telenowela, to i dramat i romans i komedia i film psychologiczny hehe :)

Jedyne co mi kiepsko wychodzi w badaniach, to ta nieszczęsna krew a od tabletek wszelakich mam te bóle żołądka, także zaczynam bardziej stawiać na dietę.
@szczypiorkowa12345 ja z mazowieckiego. Toś Ty z pięknych stron kochana. Ja uwielbiam Twoje strony. Góralki i górale , to ludzie z charakterem ;) cepry pozdrawiają!

reklama
Jedyne co mi kiepsko wychodzi w badaniach, to ta nieszczęsna krew a od tabletek wszelakich mam te bóle żołądka, także zaczynam bardziej stawiać na dietę.
@szczypiorkowa12345 ja z mazowieckiego. Toś Ty z pięknych stron kochana. Ja uwielbiam Twoje strony. Góralki i górale , to ludzie z charakterem ;) cepry pozdrawiają!
Pij zmielony len. Ja na początku ciąży miałam takie bóle żołądka że bolały mnie nawet plecy i ciężko było oddychać. Wyczytałam że dobrze zaparzać zmielone ziarna lnu i ten kisiel lekko ciepły pić. Piłam szklankę dziennie bo to paskudne i nie dawałam rady więcej. Po tygodniu bóle ustały ale profilaktycznie piłam miesiąc od tej pory minęły już 4 msc i żołądek mi w ogóle nie dokucza.

Do góry