reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Nie byłam tu cały dzień, i wchodzę czytam z napięciem jak w dobrej telenoweli! tak sie do was przyzwyczaiłam że ho ho
Grabcia mam nadzieję że jednak będzie z tej namiętności ciąża! bo jak to mówią że jak facet chce to jest córka...hehhe
Szczypiorkowa no no ale napięcie mi zbudowałas na dzisiejszy odcinek hehe gratuluję zdrowego bobaska [emoji4] i czekamy dalej [emoji1307]
Hey kinga_z1 zapytaj sir siostry jak zrobiła synka!

oj szczypiorkowa mi tak do ciebie pasje ten synek to jeszcze nic straconego! To czekamy jeszcze miesoac na potwierdzenie ;)
Wiecie dziewczyny na mnie chyba clo nie dziala. Zero objawów zblizajacej sie owu dzis 10dc no coz... robie testy i pilnuje sluzu i szyjki. Tylko kurde nie wiem czy na sie plemniki nie przeterminuja jak owu nie przyjdzie niedługo hehehe

@kitqa nie ma szans żeby tyle plemniki dotrwaly :(
@kredkaczarna to ile ci brakuje do "przeterminowania" ?
Niestety im dłuższy odstęp od owu tym gorzej dla plemników... Każda z nas ma tam inne środowisko wiadomo u mnie nawet dzień przed nie zaskakiwalo... Ciężko jest zrobić bebika jesli przytulanie jest przed owu.

Grabcia123 Kruszynka123 co nie ma szans jak są! a może akurat owu się przesunie, piernik wie...
moja koleżanka zaszla w ciążę przez wprowadzenie plemników na palcu... takze tego.
Ja tam wierzę..... [emoji4]

Grabcia123 Kruszynka123 co nie ma szans jak są! a może akurat owu się przesunie, piernik wie...
moja koleżanka zaszla w ciążę przez wprowadzenie plemników na palcu... takze tego.
Ja tam wierzę..... [emoji4]
[emoji33] To dopiero akcja liść debu [emoji33] ja nie mówię że nie ma szans tylko że są nie wielkie ale oczywiście 3 mam mega mocno kciuki żeby się udało[emoji6]

I weź tu celu w córeczke... Nie no ten cykl i tak mieliśmy odpuścić ale ja głupia oczywiście już internet przewertowalam że może się akurat komuś udało... Ach te baby.naiwne są :p

Justyna-powodzenia!

Belle /Justyna -poprawcie jeszcze kilka razy , moja gin powiedziala zebym jeszcze kilka dni po owu sobie z mezem pofolgowała dla lepszego ukrwienia macicy no i tym samym lepszej implantacji w razie co ;),

Kinga- niech maz zje czerwone mieso najlepiej jakis stek -12- 24 h przed stosunkiem i napije sie kawy z pol/ godzinke przed lub redbulla(ty za to nie pij kawy w dniu staran) , duzo bananow pomidorow ;), kciuki ! No i gratulacje dla siostry! Napewno tez sie doczekasz swojego ;), a to siostra tez ma corke juz? Czy jej 1 dziecko bo nie pamietam :)?

Grabcia -ale maz mial nosa :)!! Jak sie czujesz ?

Kredka- mysle ze owu raczej ok 14-18 dc max bedzie u Ciebie , tak od razu nie ale.mowia ze ok 5 dni po przestaniu clo, wiadomo z poslizgiem moze byc

Kitqa-z czystej ciekawosci jaka ta kolezanka ma plec z" plemnika z palca" ;) ?!

reklama
Do góry