reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
@Kruszynka123 a jak tu się czujesz? Jak dzidziuś,mocno fika?
Kciuki za dwie kreski [emoji6]
U mnie dziękuję wszytko ok bardzo dobrze się czuje, dzidziuś najbardziej fika wieczorem w dzień żadko go czuje, ale też nie są to jakieś bardzo mocne ruchy tylko takie głaskanie, pelzanie i czekam z niecierpliwością aż będzie je widać przez skórę brzucha[emoji7]

Dziewczyny wyszłam 10 minut temu :)
Lekarka była wezwana do 3 ciężarnych z wypadku :( sytuacja była naprawdę poważna , bo sciagali wszystkich chirurgów położników ginekologów i neonatologow :(

Do nas finalnie przyszedł tylko jakiś lekarz, zrobił najważniejsze skierowania , badania i wysłał do domu. A sam biegł na salę operacyjną ... Maskara :(

Zatem nic nie wiem :) najbliższa wizyta 21.06 ale wcześniej będę umawiać się na połówkowe :)

reklama
ALE siedzac te 2.5 h w kolejce od słowa do słowa okazało się każda z dziewczyn (było nas w pewnym momencie 12!) Była u tego samego lekarza na badaniach USG w 12tyg. I UWAGA każdej powiedział, że nub leży .. czyli że dziewczynka ... Potem niektóre dziewczyny były na badaniach u innych lekarzach i 2 z nich mają chłopczyka. Inne (tak jak ja nie byłyśmy ). Więc albo gość w ślepo mówił każdej że dziewczynka albo ja nie wiem ... Znając życie to u nas zostanie jednak tutu z brokatem hahaha :D ale kurde gdzieś tam znów mi się cieplej zrobiło...

Do góry